“Poeh, ik zet het raam even open hoor”, zei Wammes. Waarop Mo antwoordde: “Nee joh, het is veel te koud buiten.” Ik was maandag bij Wammes en Mo gaan zitten om eens te kijken hoe het er daar aan toe gaat. Ik was al gewaarschuwd voor het geklets door Riki maar het viel me toch nog wel mee. Ik kon gewoon rustig werken aan het blog van donderdag en mijn interview met Cleo. Het was mij ook opgevallen dat ik misschien een paar fouten had gemaakt in het interview. Dus ben ik bij Cleo gaan vragen of de antwoorden wel klopten. Toen bleek dat ik een antwoord verkeerd had begrepen.

En bij een ander antwoord had ik te veel geschreven. Na dat even gefixt te hebben, hoorde ik Wammes iemand aan de telefoon corrigeren. Om daarna mij - beschaamd over de fout van de beller - te vertellen wat het verschil is tussen de Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten. En toen was de dag alweer om en ben ik weer naar de bus gelopen.

(ik weet dat het kort is, er is gewoon weinig gebeurd)

Reacties

Hellmuth
woensdag 23 februari 2011 11:35
Nou, Max, dan ken jij dat verschil ook weer.

Reageer

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

weblogs

weblogs

 

Weblog Image

weblog

BloggerInfo

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens is 26 jaar en sinds augustus 2008 werkzaam voor de Universiteit Maastricht. Zij is junior onderzoeker, geeft onderwijs en werkt voor de Universitaire Beeldende Kunst- en Erfgoedcommissie. Naast medewerker is Pieternel ook alumna. Nadat zij haar bachelor Algemene cultuurwetenschappen behaalde aan de Radboud Universiteit Nijmegen verhuisde ze naar Maastricht om aan onze universiteit de master ‘Cultuurbeleid, behoud- en beheer’ te volgen.

Michelle Spaen

Michelle Spaen

Ik ben Michelle Spaen. Ik ben 21 jaar en begin technisch gezien aan mijn vierde studiejaar op de SBE (international business economics). Met een major in finance en het oog op banking mag ik redelijk ambitieus genoemd worden. Studeren is belangrijk, maar eerst … BARCELONA. Zes maanden in het zonnige zuiden gaan mij hopelijk geluk, vreugde en heel veel lol brengen. Mijn vriendinnen noemen me tuttig en ik zal dan ook hoog gehakt Catalonië bewandelen. In plaats van de slopende weg naar de nodige 26 studiepunten, zal ik jullie vermaken met de zijstraatjes van mijn reis; het gemis van mijn (thuis blijvende) vriendje, mijn gigantische shopverslaving en mijn zwak voor hip ogende nachtclubs. Welkom in Spanje. Mi vida es fiesta!

maarten tilburgs

maarten tilburgs

Maarten Tilburgs is 23 jaar en studeert cultuurwetenschappen in Maastricht. Tijdens zijn 5de semester volgt hij lessen aan de Ajou Universiteit in Suwon, een stad in Zuid-Korea met ruim 1 miljoen inwoners, 20 km ten zuiden van Seoul. Hij woont samen met Koreaanse studenten en andere uitwisselingsstudenten op de campus van de Ajou Universiteit. Hoewel hij zijn vakken moet halen, kiest Maarten voor Zuid-Korea omdat hij graag andere culturen wil leren kennen en benieuwd is naar de raakvlakken met de Nederlandse cultuur.