Ik moest (zoals gewoonlijk) weer een blog schrijven, en het interview met Wendy verder uitwerken. Dat houdt in dat ik bijvoorbeeld de antwoorden die ik als steekwoorden in mijn kleine kladblokje had geschreven, moet uitwerken tot goeie brede reacties. Bijvoorbeeld toen ik vroeg wat zij vroeger wilde worden, schreef ik als antwoord op: “Vergeten.” En dit moest ik later dus veranderen in: ”Poeh”, ze denkt even na, ”dat ben ik vergeten” . Dit kan op een gegeven moment aardig frustrerend worden als je bent vergeten wat de persoon nou echt zei. Ik heb tot nu toe nog niets gevonden waardoor ik terug moet naar Wendy (ik ben namelijk nog bezig met het interview, afkloppen dus). Nou, mijn tijd voor het blog voor vandaag is weer besteed, dus ik ga weer verder aan het interview.

Reacties

Hellmuth
dinsdag 1 maart 2011 12:00
Nou, Max, ik moet zeggen dat met jouw bijdrage van vandaag mijn vertrouwen in de hedendaagse journalistiek weer is hersteld. Ga maar gauw een broodje kip eten. Dat heb je wel verdiend.

Reageer

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

weblogs

weblogs

 

Weblog Image

weblog

BloggerInfo

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens is 26 jaar en sinds augustus 2008 werkzaam voor de Universiteit Maastricht. Zij is junior onderzoeker, geeft onderwijs en werkt voor de Universitaire Beeldende Kunst- en Erfgoedcommissie. Naast medewerker is Pieternel ook alumna. Nadat zij haar bachelor Algemene cultuurwetenschappen behaalde aan de Radboud Universiteit Nijmegen verhuisde ze naar Maastricht om aan onze universiteit de master ‘Cultuurbeleid, behoud- en beheer’ te volgen.

Michelle Spaen

Michelle Spaen

Ik ben Michelle Spaen. Ik ben 21 jaar en begin technisch gezien aan mijn vierde studiejaar op de SBE (international business economics). Met een major in finance en het oog op banking mag ik redelijk ambitieus genoemd worden. Studeren is belangrijk, maar eerst … BARCELONA. Zes maanden in het zonnige zuiden gaan mij hopelijk geluk, vreugde en heel veel lol brengen. Mijn vriendinnen noemen me tuttig en ik zal dan ook hoog gehakt Catalonië bewandelen. In plaats van de slopende weg naar de nodige 26 studiepunten, zal ik jullie vermaken met de zijstraatjes van mijn reis; het gemis van mijn (thuis blijvende) vriendje, mijn gigantische shopverslaving en mijn zwak voor hip ogende nachtclubs. Welkom in Spanje. Mi vida es fiesta!

maarten tilburgs

maarten tilburgs

Maarten Tilburgs is 23 jaar en studeert cultuurwetenschappen in Maastricht. Tijdens zijn 5de semester volgt hij lessen aan de Ajou Universiteit in Suwon, een stad in Zuid-Korea met ruim 1 miljoen inwoners, 20 km ten zuiden van Seoul. Hij woont samen met Koreaanse studenten en andere uitwisselingsstudenten op de campus van de Ajou Universiteit. Hoewel hij zijn vakken moet halen, kiest Maarten voor Zuid-Korea omdat hij graag andere culturen wil leren kennen en benieuwd is naar de raakvlakken met de Nederlandse cultuur.