Ik was met mijn moeder een vlaai gaan halen bij de Prevoo in Margraten. Deze had ik gekocht als bedankje voor mijn stage hier. Nadat iedereen een stukje vlaai had gegeten kreeg ik twee boekjes van Riki en de rest van de redactie. Een daarvan was een boekje met verscheidene columns die Martin Bril heeft geschreven. En het andere was een schrift waar ik mijn belevenissen in kan schrijven als ik een keer inspiratie krijg voor mijn blog of iets anders. Hier hebben later alle leden van de redactie een stukje in geschreven. Jullie zullen je vast wel afvragen waarom ik twee dagen voor mijn vertrek al afscheid nam. Dat komt omdat alleen op dinsdag iedereen er was (en om jullie even jaloers te maken, Marlies ging naar Tenerife en die zal daar tijdens het lezen van deze blog waarschijnlijk al in de zon zitten). Een leuke dag dus overall.  

Reacties

Hellmuth
donderdag 3 maart 2011 09:41
Was één vlaai wel genoeg?

Reageer

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

weblogs

weblogs

 

Weblog Image

weblog

BloggerInfo

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens is 26 jaar en sinds augustus 2008 werkzaam voor de Universiteit Maastricht. Zij is junior onderzoeker, geeft onderwijs en werkt voor de Universitaire Beeldende Kunst- en Erfgoedcommissie. Naast medewerker is Pieternel ook alumna. Nadat zij haar bachelor Algemene cultuurwetenschappen behaalde aan de Radboud Universiteit Nijmegen verhuisde ze naar Maastricht om aan onze universiteit de master ‘Cultuurbeleid, behoud- en beheer’ te volgen.

Michelle Spaen

Michelle Spaen

Ik ben Michelle Spaen. Ik ben 21 jaar en begin technisch gezien aan mijn vierde studiejaar op de SBE (international business economics). Met een major in finance en het oog op banking mag ik redelijk ambitieus genoemd worden. Studeren is belangrijk, maar eerst … BARCELONA. Zes maanden in het zonnige zuiden gaan mij hopelijk geluk, vreugde en heel veel lol brengen. Mijn vriendinnen noemen me tuttig en ik zal dan ook hoog gehakt Catalonië bewandelen. In plaats van de slopende weg naar de nodige 26 studiepunten, zal ik jullie vermaken met de zijstraatjes van mijn reis; het gemis van mijn (thuis blijvende) vriendje, mijn gigantische shopverslaving en mijn zwak voor hip ogende nachtclubs. Welkom in Spanje. Mi vida es fiesta!

maarten tilburgs

maarten tilburgs

Maarten Tilburgs is 23 jaar en studeert cultuurwetenschappen in Maastricht. Tijdens zijn 5de semester volgt hij lessen aan de Ajou Universiteit in Suwon, een stad in Zuid-Korea met ruim 1 miljoen inwoners, 20 km ten zuiden van Seoul. Hij woont samen met Koreaanse studenten en andere uitwisselingsstudenten op de campus van de Ajou Universiteit. Hoewel hij zijn vakken moet halen, kiest Maarten voor Zuid-Korea omdat hij graag andere culturen wil leren kennen en benieuwd is naar de raakvlakken met de Nederlandse cultuur.