Nou, ik neem aan dat iedereen nu onderhand wel weet dat ik iedere dag een blog moet schrijven dus hoef ik dat ook niet meer te vertellen. Maar ik hoef dat sowieso niet meer erbij te schrijven want dit is al mijn voorlaatste blog. Eens even kijken… Ik heb gisteren nog een interview afgenomen bij Wammes (de Meneer die even mijn verstand heeft bijgeschaafd op het gebied van suikerziekte en obesitas) dat ging wel goed. Op het punt na dat hij een forse tijd na heeft gedacht over zijn antwoord op de vraag “wat doe je het eerste als je thuiskomt”. Waarop het langverwachte en goed overdachte antwoord was: “Het alarm uitzetten”. Na dit hele gebeuren heb ik samen met Riki en Mo drie stukjes nagekeken die drie studenten geschreven hadden. Dit vond ik heel leuk omdat ik de dag erna (vandaag) samen met Riki en Mo de artikelen mocht “recenseren”. Maar daar hoor je morgen over.

Reacties

Hellmuth
donderdag 3 maart 2011 16:46
Max, nu ben je, geloof ik, helemaal het spoor bijster. Het is toch vandaag je laatste dag. Hoezo dan voorlaatste blog? Weer te veel suiker gehad, zeker?

Reageer

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

weblogs

weblogs

 

Weblog Image

weblog

BloggerInfo

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens is 26 jaar en sinds augustus 2008 werkzaam voor de Universiteit Maastricht. Zij is junior onderzoeker, geeft onderwijs en werkt voor de Universitaire Beeldende Kunst- en Erfgoedcommissie. Naast medewerker is Pieternel ook alumna. Nadat zij haar bachelor Algemene cultuurwetenschappen behaalde aan de Radboud Universiteit Nijmegen verhuisde ze naar Maastricht om aan onze universiteit de master ‘Cultuurbeleid, behoud- en beheer’ te volgen.

Michelle Spaen

Michelle Spaen

Ik ben Michelle Spaen. Ik ben 21 jaar en begin technisch gezien aan mijn vierde studiejaar op de SBE (international business economics). Met een major in finance en het oog op banking mag ik redelijk ambitieus genoemd worden. Studeren is belangrijk, maar eerst … BARCELONA. Zes maanden in het zonnige zuiden gaan mij hopelijk geluk, vreugde en heel veel lol brengen. Mijn vriendinnen noemen me tuttig en ik zal dan ook hoog gehakt Catalonië bewandelen. In plaats van de slopende weg naar de nodige 26 studiepunten, zal ik jullie vermaken met de zijstraatjes van mijn reis; het gemis van mijn (thuis blijvende) vriendje, mijn gigantische shopverslaving en mijn zwak voor hip ogende nachtclubs. Welkom in Spanje. Mi vida es fiesta!

maarten tilburgs

maarten tilburgs

Maarten Tilburgs is 23 jaar en studeert cultuurwetenschappen in Maastricht. Tijdens zijn 5de semester volgt hij lessen aan de Ajou Universiteit in Suwon, een stad in Zuid-Korea met ruim 1 miljoen inwoners, 20 km ten zuiden van Seoul. Hij woont samen met Koreaanse studenten en andere uitwisselingsstudenten op de campus van de Ajou Universiteit. Hoewel hij zijn vakken moet halen, kiest Maarten voor Zuid-Korea omdat hij graag andere culturen wil leren kennen en benieuwd is naar de raakvlakken met de Nederlandse cultuur.