Een leraar van mijn school kwam donderdag langs. Voor een kleine controle en een paar vraagjes. Toen dit klaar was ben ik weer terug gegaan naar mijn eerdere werkzaamheden. Ik was namelijk mijn interview met Wammes uit aan het werken. Na een aantal minuutjes was ik ook daarmee klaar en gaf ik het aan Riki voor een spellings check. Ik had gelukkig maar weinig fouten. En Tijdens het nakijken heeft Riki ook nog eens iets geleerd over Wammes(i.v.m. antwoorden op vragen). Verder mocht ik eerder weggaan omdat ik alles al af had. Ik heb toen nog even afscheid genomen van Riki(want de rest was al eerder weg en daar had ik toen al afscheid van genomen). En ben toen weer richting bus gelopen.

 

Redactieleden van Observant, bedankt voor alles ik heb een hele leuke stage gehad en heb veel geleerd door bij jullie op de werkvloer rond te struinen. Ik zal zeker nog eens langskomen om in te checken. En dan breng ik weer vlaai mee .

Reacties

Joke
woensdag 9 maart 2011 10:20
Nou Max,
Ik vond het heel verfrissend om je blog te lezen en heb ook zin gekregen in zo´n broodje kip. Heel inspirerend ook hoe jij erin slaagt over een doorsnee werkdag (zelfs op een spannende plek als een redactie) toch vaak op een sappige manier lekker droog kan vertellen. ;-D
Groetjes, Joke
Joke
woensdag 9 maart 2011 10:38
lekker droog TE vertellen.
riki janssen
maandag 14 maart 2011 13:30
Dank voor je leuke blogs Max en veel succes, het hele team van Observant

PS Die vlaai, daar houden we je aan!

Reageer

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Enter the code shown above:

weblogs

weblogs

 

Weblog Image

weblog

BloggerInfo

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens is 26 jaar en sinds augustus 2008 werkzaam voor de Universiteit Maastricht. Zij is junior onderzoeker, geeft onderwijs en werkt voor de Universitaire Beeldende Kunst- en Erfgoedcommissie. Naast medewerker is Pieternel ook alumna. Nadat zij haar bachelor Algemene cultuurwetenschappen behaalde aan de Radboud Universiteit Nijmegen verhuisde ze naar Maastricht om aan onze universiteit de master ‘Cultuurbeleid, behoud- en beheer’ te volgen.

Michelle Spaen

Michelle Spaen

Ik ben Michelle Spaen. Ik ben 21 jaar en begin technisch gezien aan mijn vierde studiejaar op de SBE (international business economics). Met een major in finance en het oog op banking mag ik redelijk ambitieus genoemd worden. Studeren is belangrijk, maar eerst … BARCELONA. Zes maanden in het zonnige zuiden gaan mij hopelijk geluk, vreugde en heel veel lol brengen. Mijn vriendinnen noemen me tuttig en ik zal dan ook hoog gehakt Catalonië bewandelen. In plaats van de slopende weg naar de nodige 26 studiepunten, zal ik jullie vermaken met de zijstraatjes van mijn reis; het gemis van mijn (thuis blijvende) vriendje, mijn gigantische shopverslaving en mijn zwak voor hip ogende nachtclubs. Welkom in Spanje. Mi vida es fiesta!

maarten tilburgs

maarten tilburgs

Maarten Tilburgs is 23 jaar en studeert cultuurwetenschappen in Maastricht. Tijdens zijn 5de semester volgt hij lessen aan de Ajou Universiteit in Suwon, een stad in Zuid-Korea met ruim 1 miljoen inwoners, 20 km ten zuiden van Seoul. Hij woont samen met Koreaanse studenten en andere uitwisselingsstudenten op de campus van de Ajou Universiteit. Hoewel hij zijn vakken moet halen, kiest Maarten voor Zuid-Korea omdat hij graag andere culturen wil leren kennen en benieuwd is naar de raakvlakken met de Nederlandse cultuur.