Artikelen van Pieternel Fleskens

De naam komt me bekend voor, maar ik kan hem niet meteen plaatsen. Nieuwsgierig klik ik op de foto van een jongen die mij een Facebook-vriendenuitnodiging stuurde.

Lees de rest van dit artikel

Ik ben vrij onhandig. Vallen, stoten, struikelen en botsen zijn werkwoorden die bijna dagelijks tot mijn vocabulaire behoren. Daarnaast knoei ik ook vaak, stoot ik regelmatig dingen om en laat ik zeer frequent iets uit mijn handen vallen.

Lees de rest van dit artikel

Ik tref een envelop aan in de brievenbus. Een typische ‘uitnodiging-envelop’ en als je de 25 net gepasseerd ben, associeer je dat onmiddellijk met een trouwerij. Nieuwsgierig scheur ik de envelop open, om vervolgens enkele seconden verbaasd naar de kaart in mijn hand te kijken.

Lees de rest van dit artikel

Ik heb een nieuwe grote liefde en zijn naam is Merton. Ik heb Merton leren kennen via internet, om precies te zijn via Chatroulette.

Lees de rest van dit artikel

Soms kom je in een situatie terecht waar je je niet echt op je gemak voelt. Dat gevoel overviel mij afgelopen donderdag. Een vriendin vroeg of ik zin had om mee te gaan naar de Tefaf-afterparty in het Bonnefantenmuseum.

Lees de rest van dit artikel

Hoewel ik van plan was een o zo originele weblog te schrijven over Sven Kramer, het kabinet of de gemeenteraadsverkiezingen, overtuigt het aantal mailtjes in mijn mailbox mij ervan dat ik een carnavalsupdate moet geven.

Lees de rest van dit artikel

Al enige jaren geleden maakte ik kennis met kerst-stress, Sinterklaas-stress en verjaardags-stress. Maar sinds dit jaar heb ik er nieuw fenomeen bij: carnavals-stress.

Lees de rest van dit artikel

Natuurlijk is het belangrijk dat studenten feedback kunnen geven op het onderwijs. Het komt een cursus uiteraard altijd ten goede als zoveel mogelijk mensen hun mening geven.

Lees de rest van dit artikel

De kans is groot dat je ermee te maken krijgt tijdens je studententijd: je vriend of vriendin besluit enkele maanden in het buitenland te gaan studeren. Een semester buitenlandstudie is tegenwoordig immers eerder regel dan uitzondering.

Lees de rest van dit artikel

De kerstdagen worden over het algemeen geassocieerd met verplichtingen, familieproblemen en onderliggende spanningen. Stiekem heb ik niet zo veel problemen met kerst.

Lees de rest van dit artikel

Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste   

weblogs

weblogs

 

Weblog Image

weblog

BloggerInfo

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens

Pieternel Fleskens is 26 jaar en sinds augustus 2008 werkzaam voor de Universiteit Maastricht. Zij is junior onderzoeker, geeft onderwijs en werkt voor de Universitaire Beeldende Kunst- en Erfgoedcommissie. Naast medewerker is Pieternel ook alumna. Nadat zij haar bachelor Algemene cultuurwetenschappen behaalde aan de Radboud Universiteit Nijmegen verhuisde ze naar Maastricht om aan onze universiteit de master ‘Cultuurbeleid, behoud- en beheer’ te volgen.