Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De hoodie van Liesbeth Kruisifikx

De hoodie van Liesbeth Kruisifikx

Photographer:Fotograaf: Loraine Bodewes

Warme Truiendag

“Ik heb warme herinneringen aan deze trui. Hij is van de Faculty Fight 2016 (een sportevenement waarbij de faculteiten het tegen elkaar opnemen, red.) die wij mede hebben georganiseerd. Iedereen van de crew kreeg zo’n trui, maar op de dag zelf was het heel heet, dus toen hebben we ‘m niet gedragen”, zegt Liesbeth Kruisifikx, coördinator studentensportverenigingen en Sportraad MUSST bij UM Sport. “Nu heb ik ‘m altijd aan als ik het echt koud heb. Als ik ’s avonds achter de computer zit of op vakantie voor de tent. Thuis vragen ze dan of ik mijn pyjama draag.”

“Ik heb een hele stapel van die Maastricht University hoodies. Je kunt je er zo lekker in verstoppen. Het zijn gelijk ook de enige echte truien die ik heb. Hier op het werk heb ik het nooit koud. Ik loop de hele tijd op en neer, daar krijg je het warm van. Sowieso staat de verwarming altijd maar half open, in de kantoren is het snel heet. De enige keer dat het koud wordt, is als je overleg hebt in de sporthal zelf. Die is natuurlijk koeler dan de rest van het gebouw. Dan trek ik mijn UM Sport-vest snel even aan.

“Duurzaamheid is me niet echt met de paplepel ingegoten en in mijn eigen gezin zijn we er niet speciaal mee bezig. We hebben wél een hybride auto. En als de kinderen de lampen niet uitdoen, stuur ik ze terug. De verwarming staat standaard op 20 graden. Of die op 2 februari een graadje lager gaat? Nu wel, haha.”

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Name (required)

Email (required)