Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Lente-intro Saurus

Roeivereniging Saurus gaat dit jaar weer een lente-introductie houden. Dat geeft eerstejaars studenten een tweede kans om lid te worden, naast direct na de Inkom. Saurus heeft in het verleden ook een lente-intro gehad, maar hield daar tien jaar geleden mee op omdat er te weinig belangstelling voor was. De vereniging denkt dat er nu wel weer animo is. “Door de langstudeerdersboete durven veel studenten het in eerste instantie niet aan om lid te worden van een vereniging”, zegt vice-voorzitter Jan Willem Meijer. “Maar na een half jaar merken ze dat ze toch iets missen in Maastricht.”

De introductie verloopt hetzelfde als na de Inkom. Om lid te worden van een dispuut moeten de nieuwe leden echter tot oktober wachten. Dat is geen probleem volgens Meijer. “Je bent met groep mensen die ook allemaal nieuw zijn. Er is zelfs een landelijke lente-competitie voor deze studenten.”

De komende weken organiseert Saurus open dagen, waarop aspirant-leden een kijkje kunnen nemen in de boot en de kroeg. Aanmelden voor de introductie kan tot 10 april.

 

Cleo Freriks

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Name (required)

Email (required)