Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Zes gele kaarten Fasos lijken van de baan

Zes gele kaarten Fasos lijken van de baan

Photographer:Fotograaf: Simone Golob en Joey Roberts

MAASTRICHT. Vijf opleidingen van de faculteit Arts and Social Sciences die in 2013  een ‘gele kaart’ van kwaliteitswaakhond NVAO ontvingen, krijgen hoogstwaarschijnlijk groen licht. De Qanu-commissies die de kwaliteit voor de NVAO beoordelen, zijn tevreden over de veranderingen die zijn doorgevoerd.

Hiermee lijken de ‘gele kaarten’ van de baan en dus ook de dreiging dat de overheidsgeldkraan dichtgedraaid zou kunnen worden. De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) moet nog wel het definitieve groene licht geven. Dat wordt in december verwacht. 
Afgelopen juni kreeg de master mediastudies al een goed rapport, zodat nu alle zes de studies die op de vingers werden getikt omdat de scripties onder de maat waren, weer opgelucht kunnen ademhalen. De researchmaster European Studies die begin 2014 jaar een onvoldoende kreeg, is bezig met de herstelfase.
De faculteit vierde het goede nieuws vorige week woensdag al met een toast voor de stafleden, en meldde het trots in haar digitale nieuwsbrief Fasos Weekly.
Decaan Rein de Wilde wil geen commentaar geven op het heuglijke nieuws. Het is nog “informeel”, benadrukt hij. Eerst moet de NVAO formeel haar zegen geven.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Name (required)

Email (required)