Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Sneeuwballentang

Sneeuwballentang

Photographer:Fotograaf: Loraine Bodewes

Wij krijgen wel eens de wind van voren omdat wij alle reclame ons huis binnen laten vallen. N. en ik zijn toch van die mensen met mooie principes! Wij moeten eerlijk zijn. Als de vaste bezorgers, weer een dik, in plastic gestoken bundeltje folders op de deurmat laten ploffen, snellen wij de gang in om deze schat aan informatie in handen te krijgen. Wij zien onze inspanningen als bijdrage aan de participatiesamenleving, het consumentenvertrouwen en een toename van de binnenlandse bestedingen. Mijn fiets met de grote tassen staat altijd klaar om onverwijld achter de nieuwe aanbiedingen aan te jagen. Nu Sinterklaas weer in het land is, en de kerstverlichting ons in de stemming brengt, vormen de folders het hoofdbestanddeel van onze verwachtingen voor de komende maand.

Zo lezen we blij verrast dat de Sint ook voor de Hema kiest. Laat nu de kou maar komen. Ze hebben, geloof het of niet, allerlei slimme en handige producten in huis om sneeuw, gladheid en vrieskou het hoofd te bieden. Een must is de sneeuwschuiver. Nu slechts 6,95 euro. Na jaren onderzoek is de schuiver dit jaar voorzien van een metalen strip die bestand is tegen temperaturen tot – 20 graden Celsius. Petje af! Zo zie je maar dat de ruimtevaart veel oplevert.

De winter is niet alleen overlast. Het allerleukste blijft “… sleeën, schaatsen en sneeuwballen gooien!”. De Hema komt met een baanbrekende noviteit. Voor 3,50 euro kunt u de sneeuwballentang aanschaffen teneinde de productie van sneeuwballen te versnellen en te vereenvoudigen. Ook de grootste koukleumen zullen zich nu buiten wagen. Helaas wordt niet vermeld bij welke lage temperatuur de tang het begeeft.

Niet iedereen wenst te winkelen in de wereld van de lage prijzen. Menigeen zoekt zeker in de decembermaand distinctie. Cadeaus mogen wat kosten voor ons soort mensen. Ook voor deze groep zijn er vele, vaak glimmende folders voorhanden. Oil&Vinegar weet ons gevoel voor stijl bij te brengen. We leven in het tijdvak van de azijn. Niet dat van huishoudazijn van 59 cent de anderhalve liter. U brengt voor het kerstdiner gewoon een Aceto Balsamico mee. 125 Euro voor 0,1 liter. 25 Jaar gerijpt op houten vaten. Dat wilt u niet betalen. Voor de kleine beurs beveel ik granaatappelazijn of de tomatenschiller aan.

De andere 423 folders moet u zelf maar bekijken.

Hans Philipsen

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)