Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Student of the Year

Het was in een opwelling dat masterstudent ‘arts en klinisch onderzoeker’ Youssef Yakkioui zich opgaf voor de Student of the Year Award. “Ik was wat aan het surfen op internet. Zo kwam ik bij Studentennet uit. Daar las ik over de wedstrijd. Je kon mooie prijzen winnen en het leek me wel grappig.”

De Student of the Year Award is een landelijke prijs die dit jaar voor de vijfde keer wordt uitgereikt aan een mannelijke en een vrouwelijke student die brains en beauty combineert. De komende weken moeten de deelnemers stemmen verzamelen op www.studentoftheyear.nl.

“Het heeft allemaal wat grotere vormen aangenomen dan ik dacht”, lacht Yakkioui, die de enige deelnemer vanuit de Universiteit Maastricht is. Dat hoort hij voor het eerst. “In dat geval; stem allemaal op mij.”

De finale is op 19 mei tijdens Bal 11, een groot studentengala dat dit jaar voor het eerst wordt gehouden in Ahoy Rotterdam. Behalve de uitreiking van de Student of the Year Award is er ook een prijs voor het leukste studentenhuis en zijn er optredens van onder andere Guus Meeuwis, Krystl, Wolter Kroes & band, Real El Canario, Phalerieau en ErickE. Daarnaast zullen de winnaars van het Leids Cabaret Festival en Cameretten optreden en wordt de studentenband van Nederland verkozen.

 

Cleo Freriks

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)