Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Verspeek weg, SSC verslagen

Verspeek weg, SSC verslagen

Dat René Verspeek als directeur van het studentenservicecentrum (SSC) moet vertrekken, heeft te maken met ontevredenheid over zijn functioneren en met de opvatting van het college van bestuur dat directeuren om de zoveel tijd van plaats moeten wisselen. Dat bleek uit de uitleg die collegelid André Postema afgelopen maandag aan het verzamelde personeel van het SSC verstrekte. Volgens Postema ontwikkelde directeur René Verspeek ondanks herhaald aandringen van het college te weinig visie op de toekomst van zijn dienst. Ook zou de relatie met de faculteiten niet goed zijn. Verspeek zelf ontkent dit, maar hij geeft toe dat hij zijn medewerkers voorlopig niet wilde belasten met nieuwe strategieën omdat hun spankracht al tot het uiterste is opgerekt, vooral door de perikelen rond het studentenvolgsysteem MUSL.

Verspeek had nog een aantal jaren bij het SSC door willen gaan om de problemen rond MUSL en de sportvoorzieningen tot een goed einde te brengen.

Bij de SSC-medewerkers heerste verslagenheid, na de mededeling vorige week. Verspeek wordt per 1 mei al opgevolgd door Astrid Boeijen, nu nog hoofd van een beleidsafdeling onder het college. Voor Verspeek is nog geen nieuwe functie bedacht.

 

Wammes Bos

Onrust in het SSC

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)