Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De houdbaarheidsdatum verstreken?

Vorige week stond in de Observant een heldere weergave over de vervanging van René Verspeek, onze directeur. Als medewerkers van het SSC geven wij graag onze reactie.

Na de verhalen van het CvB en van René overheersen bij ons de volgende vragen en zorgen: Vragen over de visie die het CvB heeft met betrekking tot de toekomst en de strategie van het SSC. Vragen over de noodzaak van de directeurswissel en over het gekozen moment. Zorgen over de toekomst van het SSC: is onze continuïteit gewaarborgd, hoe gaat het verder met de MUSL/SAP problematiek?

We zien met pijn in het hart René vertrekken, zeker op deze manier. Ook omdat na de SAP-explosie de rust eindelijk bij het SSC begon terug te keren. Maar ja, zijn Tenminste Houdbaar Tot-datum was blijkbaar 1 mei 2011 ...

Vernieuwen is een moeilijk proces. Daarvoor zijn vertrouwen, rust en openheid nodig. We hebben vertrouwen in de expertise en de professionaliteit van de medewerkers van het SSC. We hopen gezamenlijk met de nieuwe directeur constructief door te kunnen gaan.

 

Marlies Haenen en Mieke Jansen

Namens een kwart van de medewerkers van het SSC, Marlies Haenen en Mieke Jansen

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)