Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Artikelen voor februari 2017

De muntjes rinkelen gezellig met de heupen mee

De muntjes rinkelen gezellig met de heupen mee

Een jaar geleden opende het nieuwe universitaire sportcentrum van UM Sport zijn deuren. Observant trekt wekelijks de sportschoenen aan en neemt tot aan de zomer deel aan een van de lessen. Deze keer: Bellydance.

Tilburg University doet aangifte tegen oud-decaan

NEDERLAND. Een voormalige decaan van Tilburg University zou via familiebedrijven geld verduisterd hebben, onthulde radioprogramma Argos dit weekend. De universiteit deed vorig jaar al aangifte.

Zorgen om opheffen hogeschoolblad HAN

NEDERLAND. Universiteits- en hogeschoolmedia maken zich zorgen over het verdwijnen van Sense, het onafhankelijke journalistieke magazine van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Rectoren bezorgd om vrije wetenschap

NEDERLAND.De onrust in de wereld verstoort de vrije wetenschap, schrijven de rectoren van de Nederlandse universiteiten in NRC Handelsblad. “Laten we het tij keren nu het nog kan.”

Rectoren bezorgd om vrije wetenschap

NEDERLAND. De onrust in de wereld verstoort de vrije wetenschap, schrijven de rectoren van de Nederlandse universiteiten in NRC Handelsblad. “Laten we het tij keren nu het nog kan.”
Scherp op ouderenzorg

Scherp op ouderenzorg

Al zappend kwam ik terecht bij de talkshow van Eva Jinek. Daar begon aan een volle tafel een verbaal handgemeen tussen meer of minder bekende Nederlanders. Wat een narigheid was een oudere mevrouw aangedaan. Het betrof Patricia P.. Die had zich ooit van een leuk zangeresje tot een exhibitionistische grande dame ontwikkeld. Een niet van het scherm t...

Basisbeurs terug, maar wie gaat dat betalen?

NEDERLAND. CDA, ChristenUnie en SP willen de basisbeurs weer invoeren, maar voor de financiering hebben ze verschillende oplossingen, blijkt uit de doorrekeningen van het Centraal Planbureau.
“Vreselijk, dat e-woord”

“Vreselijk, dat e-woord”

“Proficiat!! Zo’n klein beeldje. Je had gewoonweg een levensgroot STANDBEELD verdiend.” Boven de kamerdeur van Jeannette Hommes hangt een slinger met handgeschreven briefjes. Gelukwensen van collega’s nadat ze vorige week, tijdens de dies in het Theater aan het Vrijthof, de Wynand Wijnen Onderwijsprijs kreeg.
 “Wij laten elkaar vrij, zijn niet jaloers en [lacht] gunnen mekaar een uitstapje”

“Wij laten elkaar vrij, zijn niet jaloers en [lacht] gunnen mekaar een uitstapje”

Gerald Bouwels (1958, Heerlen)/ medewerker ADP (Archief, Documentatie en Post)/ ongehuwd samenwonend met Lei/ woont in Kerkrade
UM-bestuur wil geen boycot van HP

UM-bestuur wil geen boycot van HP

MAASTRICHT. Doet de Universiteit Maastricht toch meer zaken met Hewlett-Packard dan het college van bestuur onlangs aan de universiteitsraad liet weten? De kwestie is actueel sinds de Maastrichtse afdeling van Students for Justice in Palestine opriep tot een UM-boycot van HP-producten vanwege activiteiten in Israël en de bezette gebieden. Begin maa...
Pagina 3 van 10Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste