Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

UPDATE UM Campus in Brussel donderdag weer open

UPDATE UM Campus in Brussel donderdag weer open UPDATE UM Campus in Brussel donderdag weer open

Terreurdreiging

MAASTRICHT/ BRUSSEL. Donderdag 26 november gaat de UM Campus in Brussel weer open. Personeel zal weer aan het werk gaan nadat het college van bestuur van de Universiteit Maastricht had besloten om de campus te sluiten op maandag, dinsdag en woensdag vanwege het hoogste terreurdreigingsniveau dat sinds zaterdag in de Belgische hoofdstad van kracht is. Niveau vier geldt nog steeds, maar scholen zijn sinds woensdag weer open en de metro rijdt weer. Wel houden honderden agenten en militairen schoolgebouwen en metrostations in de gaten.
Voor de UM Campus in Brussel betekende de sluiting dat een aantal geplande activiteiten – vergaderingen, een tweedaagse workshop en een bijeenkomst van parttime ‘campuspromovendi’ – moest worden afgezegd.
Vivianne Heijnen, hoofd van de campus, verwacht dat de campus volgende week weer op volle toeren draait. “Ondanks dat we vanaf morgen open zijn, hebben we toch een tweedaagse bijeenkomst gecanceld. De helft van de deelnemers had afgezegd. De organisatie wijkt nu met een kleinere groep uit naar Maastricht.”
De campus in Brussel, gelegen aan de Legerlaan, is gehuisvest in een historisch gebouw vlakbij twee centrale metrostations: Merode en Montgomery.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)