Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Red Devil

De meest begeerde vrijgezel van Red Devil

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Nee, Babette Zimmerman (18) heeft nog nooit een relatie gehad en ze is ook nog nooit echt verliefd geweest. “Hoe merk je eigenlijk of je echt verliefd bent?”, vraagt de meest begeerde vrijgezel van het damesdispuut Red Devil van Tragos halverwege het interview. Dat weet je gewoon, dat voel je, zeggen twee dispuutsgenootjes wier hart ooit gestolen is.

Sinds een week, toen de datum voor het interview vaststond, breekt Babette Zimmerman zich het hoofd over één vraag die zeker aan de orde gaat komen: hoe ziet de man van haar dromen eruit? Ze weet niet op welk type ze valt, bekent ze. “Ik zie mezelf niet echt met iemand.” Ze is ook helemaal niet op zoek, ze geniet juist van haar vrijheid. “Ze kan niet tegen verplichtingen, dan wordt ze gek”, beamen de dames.

Aandacht krijgt deze brunette genoeg. Ter info: ze heeft ooit gezoend met de vrijgezel van vorige week. “De jongens zijn niet blind. Ze ziet er goed uit, maakt heel gemakkelijk oogcontact. Ze kijkt lief en verleidelijk en straalt tegelijkertijd uit dat het haar allemaal niets kan schelen.” Ja, beaamt Babette, ze kan wel een “arrogant hoofd” trekken. Mensen zien ook meteen als haar iets niet bevalt.

De dispuutsjongste is eigenwijs, impulsief, vol humor, makkelijke babbel en een echt feestbeest, schateren de Red Devils. Als ze brak is blijft ze het liefst de hele dag in haar grote bed voorzien van een verrijdbaar ‘ziekenhuistafeltje’ voor de laptop en het eten. Naast haar lag daar tot voor kort de grote plastic torso van een opblaasman die ze met pakjesavond kreeg. “Zijn grote armen kun je om je heen slaan.”

Ze ziet er vrouwelijk uit, op de grote gele Timberlands (“haar lievelingsschoenen”) na. “Ik ben niet supervrouwelijk, heb ook een jongenskant”, verklaart Babette. Omringd door haar vriendinnen: “Ik ben beter met jongens. Ik houd niet van het meisjesgezeur. Ben je op een feestje, sta je te praten met een leuke jongen, komt er eentje zeggen – op het moment dat ik nog niet eens dóór heb dat ik aan het flirten ben - dat ik niet met hem mag zoenen want zij heeft ooit met hem gezoend.” Dat jongensachtige herkennen de dames. “Hard schreeuwen en boeren zonder te blozen. En ze is niet bang om mee te doen met de vieze gesprekken van jongens.”

Dan de gevreesde vraag:  wie kan haar hart veroveren? Ze wil geen schriel ventje, maar supergespierd hoeft ook niet. Het moet iemand zijn met wie ze alles kan delen, bij wie ze stil kan zijn én toch op haar gemak en die zegt wat er in hem omgaat. Met humor, maar zonder Limburgs accent. “Da’s zo’n afknapper.”

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)