Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

“For the love of my life”

“For the love of my life”

Photographer:Fotograaf: Observant

“Ik had er eigenlijk een aan mijzelf willen sturen, heb ik toch maar niet gedaan.” Twee studenten van het University College Maastricht neuzen door allerlei handgeschreven kaartjes aan een muur van de common room. De kaartjes zijn bevestigd aan hartenkoeken – hoe toepasselijk op maandag 15 februari, één dag na Valentijnsdag.
Het is niet de eerste keer dat het Charity Committee van het University College Valentijnskoekjes bakt. Vorig jaar gingen er zo’n zestig de oven in. Dit jaar bijna negentig, gokt Charlotte Bücken, een van de organisatoren. Ook voor haar ligt er eentje klaar, met de tekst: “For being an awesome boardmember and friend”. Op de bovenkant staat ‘Charlotte’ in gekleurd glazuur.
Het zijn vooral studiegenoten die elkaar verrassen, maar een liefdesverklaring mag niet ontbreken. “For the love of my life”, schrijft er een. Die heeft het goed begrepen: de liefde van een man (of vrouw) gaat door de maag.
Twee weken geleden konden de koekjes worden besteld voor €1,50. Op Valentijnsdag dook het Charity Committee de keuken in voor het goede doel, want de opbrengst gaat naar Stichting Deportivo voor straatkinderen in Colombia.

 

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)