Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Theater en workshops op Stukafest

Theater en workshops op Stukafest

MAASTRICHT. Niet alleen comedy, toneel en muziek dit jaar op Stukafest, er zijn ook twee workshops aan het programma toegevoegd. Op woensdag 24 februari vindt het studentenkamerfestival weer plaats in Maastricht. Verschillende acts spelen in drie rondes in studentenkamers in het centrum van de stad.

Dit jaar zijn er dus voor het eerst ook een animatiefilm- en een cocktailworkshop. “Dat ontstond toevallig”, vertelt Eva Dam, pr-medewerker van Stukafest Maastricht. “We wilden graag iets doen met de Kunstbende (wedstrijd voor jong creatief talent, red.), omdat we ook Limburgse acts willen hebben. Bibi Queisen, die de animatiefilmworkshop geeft, had gewonnen. Al pratende bedachten we dat het leuk zou zijn om niet alleen een filmpje te laten zien, maar ook iets interactiefs te doen met het publiek. Vervolgens bood een vriend van een bestuurslid aan om een cocktailworkshop te geven. Dat vonden we wel passen, het is tenslotte een studentenfestival.”

Stukafest is deels in het Engels, deels in het Nederlands. “De muziekacts zijn Engelstalig, maar bijvoorbeeld ook de workshop van Bibi. Het cabaret en toneel zijn in het Nederlands.”

Dam kijkt zelf uit naar All the King’s Daughters. “Dat zijn tweelingzusjes die heel dromerige mooie muziek maken. Ze spelen in een oud pand op de Markt, in een kamer met hoge plafonds, grote ramen en een houten vloer. Dat past denk ik heel mooi bij elkaar.”

Stukafest, woensdag 24 februari, kaarten kosten €5 per ronde of €15 voor drie rondes en het eindfeest, kijk voor meer info op www.stukafest.nl/maastricht

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)