Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Nexus

De meest begeerde vrijgezel van Nexus

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Om 9.15 uur dinsdagochtend, 45 minuten vóór het interview met Observant, belt Roderick van der Vloet (20) een van zijn dispuutsgenoten op. “Ik lig nog in bed”, zegt de Nexus-man vrolijk. Waaaat? Grapje. Grinnikend vertellen de heren van H.D. Nexus (Tragos) hoe zij hun meest begeerde vrijgezel op de kast krijgen. “Je ziet de paniek. Roderick houdt graag de controle. Hij heeft wel honderd keer gecheckt of we vandaag allemaal op tijd zouden zijn.”

Controleren zit deze eerstejaars fiscale economie in het bloed. Niet voor niets is hij barquaestor van Tragos. “Hij telt de centen, draagt een vestje en zit bijna in het bestuur. Zonder hem kun je niet zuipen.” Dat vestje maakt hem nog populairder dan hij al was, beginnen de jongens. “Hij heeft meer sjans dan hij denkt. Maar hij ziet het niet, is te druk met kroeg, studie en vrienden.” Later zal Roderick dit nuanceren. “Ik ben te gefixeerd op het meisje dat ik op dat moment leuk vind.” Een half jaar geleden was hij nog echt verliefd, maar liep hij een blauwtje. “Helaas.” Heb je er wel werk van gemaakt, willen de jongens weten. “Misschien te veel.” Grinnikend: “En nu heb ik een gebroken hart.”

Zijn goede eigenschappen: kan multitasken, Pietje Precies, sportief (“tennist op hoog niveau in Waalre”), mooie jongen, smaakvol gekleed, familyman, dol op zijn halfzusje van bijna twee, eerlijk als goud, houdt ervan om met anderen te dollen, doorzetter. Dat laatste bleek al in de A-tijd toen ze de opdracht kregen om met cabaretier Hans Teeuwen op de foto te gaan. Eerst zetten de jaargenoten koers naar Eindhoven, de woonplaats van Teeuwens goede vriend, Theo Maassen. Ze belden bij hem aan en vroegen naar het adres. Theo Maassen was not amused. Zonder adres vertrokken ze naar Amsterdam. In cafés vroegen ze rond, “mijn jaargenoten gaven al snel op. Ik dacht: we zijn er, dus nu gaan we het afmaken. Om 00.30 uur stonden we voor Teeuwens deur. Hij liet ons binnen, samen keken we naar zijn nieuwste show die nog niet af was en maakten een foto op zijn bed. Hij vond het allemaal leuk.”

Minpuntjes? “Hij lust geen bier en is een autistje. Hij houdt niet van veranderingen.” Zijn toekomstige vriendin moet hem af en toe uit zijn “comfort zone” trekken, vinden de heren. Dat is goed voor hem. Maar ze moet ook spontaan, zorgzaam en eerlijk zijn en voorzien van een lieve uitstraling. En graag dun, dat vindt Roderick aantrekkelijk. Hij, kind van gescheiden ouders, hoopt later nooit te scheiden. “Als het ja is dan is het ja. En als er ruzies zijn, dan moeten we zorgen dat de kinderen het niet horen.”

 

 

 

 

 

 

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

2013-03-13: jan
Hahahahahahahah

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)