Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Lucifer

De meest begeerde vrijgezel van Lucifer

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

De heeren van Lucifer zijn eigenlijk lieve jongens, maar ze doen er alles aan om dat te verbergen. Ze hebben een missie: dit interview moet vooral bijdragen aan hun imago van “arrogante klootzakken die veel succes hebben”. Dus geen gevoelige prietpraat en alsjeblieft geen clichés. “Toffe meid. Bah, wie zei dat? Megagezellig? Houd je mond.”

Hun meest begeerde vrijgezel is Ron Dijkshoorn. Een eerstejaars geneeskunde (20) uit Waalre met een telefoon vol nummers van begeerlijke en minder begeerlijke eerstejaars meisjes. Contacten genoeg, maar zodra het op de “afronding” aankomt (lees een one night stand of een langere of kortere relatie), hapert het. Zo’n artikel op de achterpagina zou hun roodharige (“hij heeft de kleur niet mee, dat weet hij”) vrijgezel het laatste zetje kunnen geven, verwachten de jongens.

Wie is deze Brabander vol zelfspot? Geen clichéantwoorden, roepen de heren om het hardst tegen elkaar. Oké, daar gaat die dan: Ron is vrolijk, vol zelfvertrouwen en voelt mensen goed aan zolang hij niet te veel drank op heeft. Eenmaal beneveld – “hij kan niet tegen alcohol”- wordt hij al snel een “terminale Tonnie”. Hij is “grenzeloos, hij wil alles en hij wil het nu”. Of het nu gaat om zijn studie of de kroeg. Hij is gul en impulsief. “Als hij ’s nachts een lantaarnpaal mee wil nemen, dan neemt hij die ook mee.” En hij is ‘gevoelig’. Oef, een slip of the tongue van een Luciferiaan die even vergat dat hij het dispuutsimago hoog moet houden. Gelukkig wordt hij meteen met een vies gezicht gecorrigeerd. “Gevoelig … dat vind ik zooo’n homofielwoord.” 

“Ik zou het geen ramp vinden om verkering te krijgen”, zegt Ron als hij eindelijk het woord krijgt. Een Emma Watson-type, daar zou hij voor kunnen vallen. Iemand met mooie, ronde billen, geen size zero-model, maar ook niet echt dik. Ze moet ook eerlijk zijn en trouw (“ben ik ook, vreemdgaan zit niet in mijn aard”), met humor en géén Limburgs accent. “Hypocriet”, roept het dispuut. “Wij verstonden jou ook niet tijdens je A-tijd: Hedde gij oew mam nog gezieen. Houdoe.” Dit meisje moet wel tegen een stootje kunnen, want de Luciferianen zijn niet mals (“we fucken elkaar graag”). “Een One of the Guys-type. Waar je mee naar het voetballen kunt kijken en vervolgens ook naar een serie dat zij wil zien.” Natuurlijk moet ze een goed stel hersens hebben, “da’s best handig op zijn tijd”, vindt Ron. Gaat hij dan ook met haar over zijn gevoelens praten? “Ja, dat durf ik.”

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)