Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Les Must

De meest begeerde vrijgezel van Les Must

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Ze heeft net de aspirantentijd van haar dispuut Les Must (Tragos) achter de rug. En dat was geen sinecure. Het was zwaar, een ware uitputtingsslag – meer mag ze er niet over loslaten – waardoor ze nauwelijks aan zichzelf toekwam. Laat staan dat de meest begeerde vrijgezel van Les Must, Iris van Leeuwen (19, eerstejaars Hogere Hotelschool), tijd had om een arrogante, blonde corpsbal aan de haak te slaan. Ja, ze valt op arrogante jongens, “dat stoere, die vlotte babbel, vind ik super aantrekkelijk. Ik wil geen puppie, geen jongensjongetje.” Klopt, schateren de dames. “Hij moet pit hebben, moet haar durven tegenspreken. Lieve jongens zijn saai.” Maar deze arrogante kwal – het geschater zwelt weer aan – moet wel helemaal voor haar vallen. Dus geen gedoe met een scharrel hier of daar. Iets waar de Maastrichtse mannen patent op lijken te hebben, constateren ze eensgezind. Serieus: “In Maastricht zijn er te veel vrouwen waardoor het ego van de mannen ontspoort. Ze denken dat ze alles kunnen maken. De leuke jongens zijn bezet of vertrekken naar het noorden.”

Het klinkt als kommer en kwel, maar dat betekent niet dat Iris aandacht te kort komt. Waarom ligt ze goed? Opnieuw gelach. “Ze heeft een mooi koppie”, vinden haar dispuutsgenoten, danst als geen ander, is bescheiden (“zij zal nooit het schaaltje chips op haar schoot nemen”), sociaal, reed dressuur op hoog niveau en heeft zelfspot. Echt handig is ze niet. “Maandag hadden we een bierestafette. We waren het winnende team tot Iris het glas naast de tafel zette. Tja, dan ben je dus gediskwalificeerd.”

Ze is al ooit echt verliefd geweest. De dames raden op wie dat was. “Die jongen uit Curaçao?” Shttt, niet zeggen, hoeft niet in de krant. Een echte relatie is het toen niet geworden.

Ze staat open voor een liefde, al zal hij wel de eerste stap moeten zetten, want Iris is terughoudend, kijkt liever de kat uit de boom. Ze wil met hem reizen en uiteindelijk ergens in Zuid-Amerika neerstrijken. “Ik heb een tijd op Curaçao gewoond. Je leeft dan in een society, iedere zondag op het strand, dat luxe leventje zou ik later graag willen.” Ze wil straks kinderen: “Een eeneiige tweeling lijkt me leuk. Het zit bij ons in de familie.” Die familie is voor Iris heel belangrijk, dus het is zaak dat haar nieuwe liefde niet bang is voor een uitgebreide Brabantse familie. Trouwen wil ze op een strand. “Mijn oom zegt altijd dat ik van een rots moet springen en dan ja roepen.” In een “trouwkini”, giert het dispuut.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

2013-03-27: Jacques37
Wat een knorrige chick dit
2013-03-27: jj
Een brabander die voor een echte corpsbal gaat? Utopie, utopie..
2013-03-27: Thea
Helemaal Iris😃😉😘
2013-05-30: P.van den Boorn
Echte kinderpraat

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)