Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Carnaval in het SSC

MAASTRICHT. Het is al jaren een traditie in Maastricht: op de vrijdag voor carnaval gaan mensen vanuit het werk de stad in. Bij het Studenten Service Centrum besloten ze, samen met carnavalsvereniging De Tempeleers, het feest naar binnen te halen. Op 24 februari zijn daar voor medewerkers van de service centra en MUO vanaf 15.00 uur muziek, drank en hapjes.

Ook krijgt de studentenvereniging die dit jaar Vrow Wielemösj mag dragen in de optocht, de pop – de beschermvrouwe van het Maastrichtse studentencarnaval  – uitgereikt. Ze heeft dan al twee weken in het SSC doorgebracht: op donderdag 9 februari wordt ze er binnengebracht door De Tempeleers in aanwezigheid van Koko, Saurus, Tragos en Circumflex. Alle verenigingen zullen dan een eed afleggen dat ze goed voor hun beschermvrouwe zullen zorgen. Ook wordt bekend gemaakt wie haar mag meenemen in de optocht.

Het feest op de 24e wordt opgeluisterd door optredens van Mr Loco Loco en het duo Nick&Patrick, de laatsten zijn de winnaars van het Mestreechs Vastelaovendsleedsjes Konkoer en halve finalisten op het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Natuurlijk brengt Stadsprins Jerôme I ook een bezoekje aan het SSC.

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)