Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Thema Inkom: Legends of Tomorrow

MAASTRICHT. Volg je hart en intuïtie, zegt Apple-oprichter Steve Jobs in de trailer voor het thema van de Inkom 2017. “Zij weten al wat je écht wilt worden. Al het andere komt op de tweede plaats.” Harry Potter-schrijfster JK Rowling herinnert ons eraan dat de wereld geen magie nodig heeft om iets te veranderen. “Alle kracht die we nodig hebben, zit al in onszelf. We hebben de kracht om ons een betere wereld voor te stellen.” De boodschap aan het einde van het filmpje voor de aankomende student: dit zijn de legendes van vandaag, jij kunt de volgende zijn.

De Werkgroep Inkom maakte afgelopen vrijdag tijdens de jaarlijkse Inkom-Ragweekborrel in het Studenten Service Centrum bekend dat het thema dit jaar Legends of Tomorrow is. “We wilden de nieuwe eerstejaars centraal zetten”, zegt voorzitter Sean Beuk. “Tijdens de brainstromsessie wisten we al snel dat we iets met ‘legends’ wilden doen. Voor het filmpje zijn we op zoek gegaan naar quotes die ons aanspraken. Een leuke bijkomstigheid is dat het stukje van Jobs uit zijn toespraak tijdens een diploma-uitreiking komt.”

Het thema zal tijdens de Inkom terugkomen bij de opening op de Markt, het afsluitende MECC-feest en in al het beeld- en promotiemateriaal.

 

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)