Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Vacature junior-journalist

Observant zoekt een junior-journalist voor de periode van tien maanden (21 augustus 2017- 21 juni 2018)

Observant is het onafhankelijke en tweetalige weekblad/website van de Universiteit Maastricht. Het wordt gemaakt door een professionele staf met hulp van freelance-medewerkers en student-medewerkers.

Ter versterking van de redactie zijn wij op zoek naar een pas afgestudeerde bachelor of master met aantoonbare interesse voor de journalistiek, de universitaire én studentenwereld. Verder is een goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (spreken en schrijven) een vereiste, net als doorzettingsvermogen, enthousiasme en zelfstandigheid.

Het gaat om een tijdelijke functie van tien maanden (0,8 fte, schaal 8) waarin een net afgestudeerde de kans krijgt om onder professionele begeleiding zijn journalistieke vaardigheden verder uit te bouwen.

Wil je reageren dan kun je tot en met zondag 30 april je brief, cv en enkele proeven van bekwaamheid (hoeven niet gepubliceerd te zijn) sturen naar: povacatures@maastrichtuniversity.nl onder vermelding van het vacaturenummer AT2017.92

Voor meer informatie kun je in week 14 en 15 (3 tot en met 12 april) contact opnemen met Riki Janssen, hoofdredacteur: riki.janssen@maastrichtuniversity.nl of 043-3885384

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)