Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Twee lintjes

MAASTRICHT. Twee meldingen van koninklijke onderscheidingen voor UM-medewerkers dit jaar. Angelique Heijnen, office manager bij het secretariaat van de vakgroep Metamedica van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor haar ‘maatschappelijke verdiensten’. Zij is onder meer actief als vrijwilliger bij schutterij St. Martinus Born en bij de Stichting 4 Mei Herdenking Echt-Susteren.

Ook historicus dr. Pieter Caljé kreeg wegens ‘maatschappelijke verdiensten’ een lintje, hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Mede vanwege zijn werk voor het Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap wordt hem een “grote en positieve invloed op het historisch bewustzijn in Nederland, in Limburg en zijn woonplaats Maastricht” toegedicht.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

2017-05-05: Max Beekers
Vergeet niet emeritus hoogleraar Peter van Breda Vriesman te vermelden, ook al is deze reeds een aantal jaren met pensioen. Bij de omschrijving van zijn verdiensten namen zijn wetenschappelijke werk aan de UM en zijn bijdragen aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg een grote plaats in.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)