Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

“Alleen maar zuipen is niets voor mij”

“Alleen maar zuipen is niets voor mij”

Photographer:Fotograaf: Observant

Ontmoet de eerstejaars

Samen met je vriendje in hetzelfde Inkomgroepje? Wat moet je daarvoor uithalen? Helemaal niets, lacht Pien Kristen (18). “Het is puur toeval.” Ze is naar Maastricht gekomen om biomedische wetenschappen te studeren, maar had liever geneeskunde gedaan. “Helaas kwam ik niet door de selectie. Ik ben benieuwd wat ik van deze studie ga vinden. Het blijft toch een tweede keus.” Pakt het goed uit, dan gaat ze niet meer proberen de switch naar geneeskunde te maken.

Ook best spannend: voor het eerst op kamers. “Ik woon met drie meisjes in een huis, dicht bij de faculteit en 10 minuten fietsen van het centrum. Dat vind ik goed te doen. Of mijn ouders me nog hebben voorbereid? Nee, ze zijn allebei zelf ook student geweest en zeiden dat alles vanzelf goed zou komen: ‘zoek het eerst maar eens zelf uit en als je vragen hebt, kun je ons altijd bellen’.

Of ze ergens lid van gaat worden is nog de vraag. “Ik heb getennist en gehockeyd, dus misschien een sportvereniging. Ik zou ook wel lid willen worden van een studentenvereniging, maar het moet wel echt bij me passen. Als het alleen maar om zuipen, zuipen, zuipen draait, is het niets voor mij.”

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)