Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

UM Star Lectures

UM Star Lectures

Dertien steden, vier landen en 900 alumni. Om de banden met hen te onderhouden, organiseert de Universiteit Maastricht (UM) op 1 februari voor de vierde keer de jaarlijkse UM Star Lectures.

“De lezingen zijn een manier om de relatie met onze alumni te onderhouden. ‘Eens een UM’er, altijd een UM’er’. Dat gevoel willen we verspreiden. Die band is heel belangrijk: ze zijn onze tentakels in de maatschappij. Zij kunnen ons bijvoorbeeld vertellen of onze programma’s goed aansluiten op de arbeidsmarkt. Voor alumni is het evenement een kans om hun netwerk te vergroten en hun ervaringen met gelijkgestemden te delen”, vertelt Charlotte Groven, communicatiemedewerker Development & Alumni Relations.

De lezingen worden gelijktijdig gehouden om een “buzz” te creëren, legt Groven uit. “Het idee dat op hetzelfde moment in twaalf andere steden nog negenhonderd oud-studenten naar de UM-lezingen luisteren, schept een groepsgevoel.”

Vooral de lezingen van professoren Rob Markus in Utrecht over de invloed van voeding op stress en Martin Wetzels in Keulen over digitale marketing zijn volgens Groven erg populair.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)