Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

GEZOCHT: voorzitter Stichtingsbestuur Observant

De Stichting Observant is de uitgever van Observant, het onafhankelijke weekblad (met een tweetalige website) van de Universiteit Maastricht. Het stichtingsbestuur treedt op als werkgever van de redactie en is onder meer belast met het financiële beleid.

Wegens het aflopen van de zittingstermijn van onze huidige voorzitter is het stichtingsbestuur van de Observant op zoek naar een opvolger. Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren bestuurder met belangstelling voor de universitaire journalistiek.

De benoeming voor deze onbezoldigde functie gaat in per 1 oktober 2018.

Bestuursleden moeten werkzaam zijn aan de Universiteit Maastricht en worden telkens benoemd voor een termijn van twee jaar, met dien verstande dat niemand langer dan zes aaneengesloten jaren lid van het bestuur mag zijn.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de huidige voorzitter prof. Arie Nieuwenhuijzen Kruseman (a.kruseman@maastrichtuniversity.nl of 0651195281). Reacties kunnen tot twee weken na het verschijnen van deze advertentie gestuurd worden naar: observant@maastrichtuniversity.nl onder vermelding van: voorzitter stichtingsbestuur.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)