Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

“Ineens kwam DJ Hardwell binnenlopen”

“Ineens kwam DJ Hardwell binnenlopen” “Ineens kwam DJ Hardwell binnenlopen”

Photographer:Fotograaf: Loraine Bodewes

UM Ink

Dayten Crijns (19) is eerstejaars International Business en liet een jaar geleden de naam van zijn broer en het logo en motto van zijn eigen bedrijf op zijn borst tatoeëren.

“Drie jaar geleden ben ik evenementenbureau Intensss Events begonnen. Mijn bedrijf heeft me al zo veel gebracht; dat wilde ik graag vastleggen op mijn lichaam. Toen ik begon als DJ was het moeilijk om een podium te krijgen. Mijn vader kwam met het idee voor Intensss Events om zo wat ‘wisselgeld’ te creëren. Als andere artiesten op mijn feesten komen draaien, kan ik op die van hen.

Op 14 mei 2015 organiseerde ik mijn eerste feest en het was meteen een knaller. Op een gegeven moment kwam Hardwell binnenwandelen, destijds nummer één DJ van de wereld. ‘Hoi ik ben Robbert’ zei hij. Natuurlijk wist ik wie hij was. Hij is goed bevriend met Kill the Buzz, die draaide op mijn feest. Binnen no time was het bekend dat Hardwell er was en explodeerde het op Facebook. Intensss Events stond meteen op de kaart. Iedereen ging met hem op de foto. Hij wilde in eerste instantie niet draaien, maar de laatste tien minuten ging hij toch het podium op. Hij liet niet zijn eigen platen horen, maar dat maakte niets uit.

In augustus 2015 was er een outdoor-versie. Dat is altijd een gok. Het weer moet meezitten en er komt veel meer bij kijken: steigers, tenten en bars bouwen, wc’s, hekwerken om het terrein af te sluiten. Het was dertig graden. Een groot succes. We hadden vier stages en een afterparty. Via de eerdere contacten was het ons dit keer gelukt om met Hardwell af te spreken. We wisten al lang dat hij zou komen, maar mochten hier geen reclame mee maken. Hij is backstage op een kruk gaan zitten en we hebben hem toen met rust gelaten, geen foto’s en handtekeningen meer. Toen het een beetje rondgesproken werd, stond het buiten de omheining zelfs helemaal vol. Uiteindelijk is hij de laatste twintig minuten het podium op gegaan. Toen ik hem op het einde wilde bedanken, zei hij ‘nee jullie bedankt, ik heb genoten’. Hij vond het fijn dat hij rustig had kunnen zitten, dat er geen beveiliging nodig was.

Mijn oudere broer Duncan is het middelpunt van mijn tattoo. Hij betekent veel voor me en is echt een voorbeeld. Ik sta ook op zijn borst. De vleugels van het Intensss-logo staan erbij samen met het motto: ‘Learn from yesterday, dream about tomorrow, live today’. De rozen maken de tattoo wat levendiger. Hij is in drie sessies van vier uur gezet en de pijn vond ik meevallen. Dat moet je ervoor over hebben, anders wil je het niet graag genoeg.

Tegenwoordig organiseren we vier feesten per jaar en ik draai nu op festivals en feesten door het hele land waaronder Essential Heerlen, Parkcity Live, Castle of Love, Dance Valley en Crazyland Festival.”

Dit is een rubriek waarin medewerkers en studenten worden geïnterviewd over hun tattoo.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)