Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom

Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom Opnieuw recordaantal deelnemers Inkom

Photographer:Fotograaf: Observant

Met drieduizend deelnemers 'uitverkocht'

MAASTRICHT. De Inkom van 2018 is populairder dan al de voorafgaande edities. Met maar liefst drieduizend deelnemers – het maximum, deze introductieweek is ‘uitverkocht’ - is het de drukstbezochte ooit. Vorig jaar werd ook al een record behaald met 2900 inschrijvingen.

De inschrijvingen begonnen vandaag om 10.00 uur in het gebouw van de School of Business and Economics aan de Tongersestraat,. Vanaf 12.30 waren de aankomende eerstejaars met hun mentoren welkom op Welcome to Maastricht op de Onze Lieve Vrouwe Wal. Hier lieten tal van (studenten-) organisaties zien wat ze in huis hebben voor de nieuwkomers.

Vanavond is traditioneel de opening op de Markt met deze keer DJ Duo Chuckster en MC Hanzie,  the Lawineboys, de coverband Band with Benefits en DJ-duo Dirtcaps.

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)