Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Opbrengst Ragweek 2019 nog onduidelijk

Opbrengst Ragweek 2019 nog onduidelijk

Photographer:Fotograaf: Archief Ragweek

MAASTRICHT. De jaarlijkse Ragweek, waarin studenten met activiteiten geld inzamelen voor het goede doel, heeft een onbekend aantal euro's opgehaald. Het bestuur wilt niet ingaan op een bedrag, “omdat we willen dat het een verrassing blijft tot de officiële bekendmakingsborrel in de week van 20 mei”, zegt Eva Vleer, commissaris PR en vicevoorzitter van Ragweek Maastricht. “Alleen de penningmeester weet het exacte bedrag.”
Daarnaast moeten er nog enkele activiteiten plaatsvinden, klinkt het. Officieel duurde de Ragweek tot woensdag 17 april, maar “volgende week is nog de Ragweek-veiling, waar verschillende items en activiteiten met een van de bestuursleden worden geveild, en begin mei is er alsnog een cantus van International Student Network”. Die ging vorige week donderdag niet door vanwege een tegenvallende kaartverkoop.
De opbrengst wordt dit jaar eerlijk verdeeld tussen het Maastrichtse Bibihuis, waar kinderen wonen met ernstige hechtings- en gedragsproblemen, en Campagneteam Huntington. Het team zal hun deel gebruiken voor onderzoek naar de ziekte van Huntington en voor een informatiecampagne over de erfelijke hersenziekte.

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)