Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Studenten rennen 300 euro voor goed doel bij elkaar

Studenten rennen 300 euro voor goed doel bij elkaar

Photographer:Fotograaf: Observant

MAASTRICHT. “Niet fietsen, dat is valsspelen”, grapt een deelnemer van de Randwyckrun, een estafetteloop voor het goede doel, tegen een nietsvermoedende student die door het parcours fietst. Dinsdagavond werd het evenement voor het eerst georganiseerd door medische studievereniging Pulse. De hardlopers – twaalf teams van vijf studenten of medewerkers – rennen elk een rondje van 1 kilometer rondom Universiteitssingel 40 en lopen daardoor een groot deel van de tijd langs de fietsenstallingen

“Je bent er bijna”, moedigt Jonathan Malcorps, Commissaris Intern, door een microfoon de deelnemers aan. Ze hebben allemaal inschrijfgeld betaald en daarmee (en een paar donaties) 300 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Huis. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het MUMC. Malcorps is tevreden met de opbrengst. “Zeker voor een eerste keer.”

Onder luid gejoel lost de ene renner de andere af. Een spannende strijd is het echter niet. Met ruime overmacht – sommige teams zijn nog niet aan het laatste rondje begonnen – wint het Brightlands-team met een tijd van 18 minuten en 23 seconden.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)