Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

ULV-beker voor Bon’Aparte en Pisi

ULV-beker voor Bon’Aparte en Pisi

Photographer:Fotograaf: Loraine Bodewes

MAASTRICHT. Onafhankelijk damesdispuut Bon’Aparte en de heren van Circumflexdispuut Pisimopsantee zijn de winnaars van het 31e Us Leef Vruike studentenhockeytoernooi. Verschillende disputen strijden traditioneel op Hemelvaartsdag (en de dag erna) tegen elkaar op de hockeyvelden van de Maastrichtse Hockey Club.
Niet 32, maar veertig teams werden er deze keer samengesteld. Dit vanwege het grote animo: maar liefst 112 disputen uit Maastricht en de rest van Nederland schreven zich in. “Wij nodigen Maastrichtse disputen uit en het is aan hen om een ander mee te nemen naar het ULV”, vertelt Jasper Flachs, lid van organiserend dispuut Plutarchus (samen met damesdispuut Kokkepel). “Het verliep prima met veertig teams. Waarschijnlijk houden we er volgend jaar aan vast.”
Na de Inkom is het ULV misschien wel het grootste studentenevenement van Maastricht. Volgens Flachs kwamen per dag zo’n 2600 bezoekers samen bij de Geusselt.
Flachs: “Vorig jaar vierden we een lustrum, toen werd er een scootmobiel cadeau gedaan aan de winnaar, een ludieke actie.” Dit jaar gingen Bon’Aparte en Pisimopsantee alleen met de ULV-beker naar huis.

Categories:Categorieën:
Tags:
ulv

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)