Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie

Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie Inkommaandag: serenades, sumoworstelen en anti-conceptie

Photographer:Fotograaf: Observant

Het is Inkom-maandag rond een uur of twee. De registratie is om tien uur begonnen, maar nog altijd staat er bij de inschrijfbalie bij de School of Business and Economics een rij die reikt tot ver in de Bonnefantenstraat. In het zonnetje is het warm; gelukkig is er verkoeling. Lipton staat met een kar naast de rij flesjes ijsthee uit te delen. Iets verder brengt Tuna de Maastricht een serenade aan de wachtende eerstejaars.

Op datzelfde moment presenteren verenigingen en clubjes uit het Maastrichtse studentenleven zich bij de Tapijnkazerne aan de aankomende eerstejaars tijdens de 'Welcome to Maastricht' informatiemarkt. Een greep uit de verschillende infokramen: de jongerenafdeling van Groenlinks, LGBT-club UM-Pride, Swapfiets en natuurlijk grote studentenverenigingen als Saurus en Tragos. Verder is er een ring waar sumoworstelaars elkaar te lijf gaan en staat er een dame met een anti-conceptiecamper om de kersverse Maastrichtenaren uit te leggen hoe het ook al weer zit met de bloemetjes en de bijtjes.

Vanavond tussen zeven en elf is op de Markt de officiële opening van de Inkom.

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)