Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Takkeherrie of stilte

Takkeherrie of stilte

Photographer:Fotograaf: Inkom

Inkom 2019

Een uit de kluiten gewassen student wordt als een gek heen en weer geslingerd. Hij zet zich schrap, houdt zich vast aan een soort pook, maar kan niet voorkomen dat hij tegen de grond slaat. Nou ja, tegen de grond… Hij stuitert op een luchtkussen. Welkom bij de rodeo op het Inkom Festival, afgelopen dinsdag in het stadspark.

Op de achtergrond klinkt - toepasselijk - I will Survive, een klassieker van disco-queen Gloria Gaynor. Het nummer wordt gecovered door Accent, de huisband van studentenvereniging Circumflex. De eerstejaars hossen vrolijk op en neer. Met in de hand een glas bier, of twee, of een zelfs heel treetje. Het volume staat op tien. Takkeherrie hier.

Een paar meter verderop is het muisstil. Daar swingen 250 studenten met een koptelefoon. Silent disco dus. Niet iedereen danst op de maat. Dat komt doordat ze kunnen kiezen uit drie kanalen. Techno house, van alles wat, en guilty pleasures. De stille disco is onder eerstejaars kennelijk zeer gewild. De wachtrij doet denken aan de Efteling.

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)