Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

“Ik woon aan de dark side van Maastricht”

“Ik woon aan de dark side van Maastricht”

Eerstejaars Inkom 2019

Er zijn twee dingen die Kasper van Veenendaal (18) voor het einde van het academisch jaar hoopt te bereiken. “Ik wil een netwerkje opbouwen hier. Ik kom uit Wijk bij Duurstede en de meeste van mijn vrienden zijn in Utrecht gaan studeren. Hier ken ik alleen de mensen van mijn Inkomgroepje.” Zijn tweede wens: een kamer in het centrum. Nu woont hij in Heugem, door binnenstadinwoners ook wel grappend de dark side van Maastricht genoemd. “Daar ben ik het wel mee eens.”

Hij koos voor gezondheidswetenschappen in Maastricht omdat hier de mogelijkheid bestaat om binnen die richting gezondheid en psychologie te combineren. Dat zijn vader hier gestudeerd heeft, hielp ook mee.

De Inkom bevalt hem tot nu toe wel. “Ik heb alleen de voetbalclub nog niet gevonden. Daar wil ik lid van worden.” Dat komt woensdag tijdens het Sports Event vast goed.

Waarom kozen ze voor Maastricht, wat weten ze al van de stad, vinden ze de Inkom leuk en was het moeilijk om een kamer te vinden? Observant liep rond op de Inkom en vroeg dit en meer aan de eerstejaars.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)