Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

“Ik ben toe aan een eigen kamer met al mijn spullen op één plek”

“Ik ben toe aan een eigen kamer met al mijn spullen op één plek”

Photographer:Fotograaf: Observant

Eerstejaars Inkom 2019

Ze is 19, komt uit Sittard en heeft nog geen kamer. Maar die gaat er wel komen als het aan Lynn Biesmans ligt die Design gaat studeren aan de Hogeschool Zuyd. Het hoeft niet op stel en sprong, ze woont dichtbij, maar over maximaal een half jaar wil ze haar eigen stekje hebben. “Mijn ouders zijn gescheiden en ik verhuis elke week, nu al acht jaar lang. Ik ben toe aan een eigen kamer met al mijn spullen op één plek.”

Toen ze zich wilde opgeven voor de Inkom zat die al vol, maar ze kwam toch en vond aansluiting bij een leuk groepje, vertelt ze woensdag tijdens de sportdag. “Ik wil mensen leren kennen en kennismaken met de studentenverenigingen.” Of ze lid wordt?  Misschien. “Ik denk aan Saurus, ik vind sporten belangrijk. Als je bij een andere sportvereniging gaat dan moet je én een sportkaart kopen, én contributie betalen. Saurus is een stuk minder duur.”

Vanavond gaat ze naar de cantus, die is om 23.00 uur afgelopen. Dus kan ze met de trein nog naar huis. Lukt dat niet, dan komt haar vader haar halen. Ook als het drie uur ’s nachts is? “Ja ook dan.”

Waarom kwamen ze naar Maastricht? Wat weten ze van de stad? Hebben ze makkelijk een kamer gevonden? Observant liep rond op de Inkom en mengde zich onder de eerstejaars.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)