Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Spetter, pieter, pater, lekker in het water

Spetter, pieter, pater, lekker in het water Spetter, pieter, pater, lekker in het water

Photographer:Fotograaf: Observant

Aqualounge Inkom

MAASTRICHT. “NEE!”, klinkt het bij het buitenzwembad van het Geusseltbad. Een drietal jongens komt met een dame in de hand op het zwembad aflopen. Plons! Jawel hoor, met kleding en al het water in.

Een drankje aan de rand van het zwembad, voetjes in het water, zonnetje op je bol, muziekje op de achtergrond. Een groepje dames van Tragos is aan het pootjebaden in het pierenbadje. Het is goed vertoeven bij het Aqualounge-evenement van deze Inkom-donderdag. Om 15.15 uur is het al erg druk, een baantje trekken zit er niet in. Tenminste, in het buitenbad. Binnen is het haast uitgestorven.

Waar je op maandag of dinsdag nog wel eens iemand alleen treft, heeft vandaag iedereen een maatje. Het is overigens duidelijk dat het aankomende eerstejaars betreft. De door bier gevormde studentenbuikjes zijn nog ver te zoeken. Die zitten in hun verenigingskleren in het gras of aan de rand van het water. En een enkeling dus in het water.

Is het de ideale manier om rustig af te schakelen na een aantal turbulente Inkomdagen. Of is het juist opladen voor de laatste anderhalve dag?

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)