Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

“In Frankrijk kwam ik erachter wat past bij mijn persoonlijkheid”

“In Frankrijk kwam ik erachter wat past bij mijn persoonlijkheid”

Photographer:Fotograaf: Loraine Bodewes

(on)gewoon

Luisa Arens (20), tweedejaars International Business, beschrijft haar stijl als: “Chic en comfortabel.”

Hetzelfde colbertje

“Ik was wel geïnteresseerd in kleding, maar toen ik jonger was wist ik niet echt hoe en wat. Ik wilde er bijvoorbeeld graag volwassener uitzien. Dus kocht ik hetzelfde katoenen colbertje in verschillende kleuren. Iedere dag droeg ik een shirtje met een andere kleur jasje. Ik dacht dat ik er heel anders uit zag, maar eigenlijk liep ik iedere dag in dezelfde outfit. Het werd anders toen ik naar Nice ging voor een stage. De mensen daar zijn zo goed gekleed. Ze durven veel meer dan de mensen in het Duitse stadje waar ik vandaan kom. Het heeft me echt geïnspireerd.”

Parijse stijl

“Ik hou nog steeds van de Parijse stijl: elegant, stijlvol, vrouwelijk. In Frankrijk kwam ik erachter wat past bij mijn persoonlijkheid. Ik vind mezelf een aardig en vrolijk persoon en ik hoop dat je dat terugziet in mijn stijl. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik kan zeggen dat ik me heel comfortabel voel bij de kleding die ik draag. Dat vind ik fijn.”

Dezelfde outfit

“Ik geef er de voorkeur aan om naar echte winkels te gaan. Online kun je niet goed zien wat de kwaliteit is en als die dan slecht blijkt te zijn, moet je de moeite doen om het weer terug te sturen. Ik hou van het merk Chloë, maar dat is te duur. Dus winkel ik bij Zara en Stradivarius. Mijn favoriete winkel is Mango. Wanneer ik aan het winkelen ben, stuur ik foto’s van de kleren naar mijn vriend. Hij heeft een goed gevoel voor stijl. We vinden dezelfde dingen leuk. Sterker nog, toen we net aan het daten waren, kwamen we vaak aan in eenzelfde soort outfit. Droeg ik een bomber jack, dan droeg hij de mannelijke variant.”

Broeken

“Ik hou van broeken met een patroon. Als ik die draag, hou ik de bovenste helft van mijn outfit rustig. De broek die ik nu aan heb is ook nog eens heel comfortabel. Dat vind ik belangrijk. Ik draag veel natuurlijke kleurtonen, die ik combineer met wat meer uitgesproken kleuren. Maar niets wat te fel is, dat past niet bij mijn stijl of mijn teint.”

Goud

“Ik draag bijna altijd goud. Niet alleen wat betreft mijn sieraden: mijn favoriete riem heeft een gouden gesp en je vindt het ook terug op mijn schoenen of tassen. Ik hou echt van grote oorbellen en van mijn horloge; het maakt bijna iedere outfit af.”

Niet te netjes

“Mijn haar en make-up hou ik meestal simpel. Alleen een beetje mascara en wat concealer: ik hou niet van het gevoel van dikke lagen make-up. Voor mijn haar gebruik ik liever niet te vaak een straightner. Ik vind het leuk als het een beetje rommelig zit. Soms gebruik ik mijn kapsel om een outfit in balans te krijgen. Zijn de kleren erg chic, dan maak ik een rommelige paardenstaart om die losse moeiteloze look te krijgen.”

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)