Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De verliezers van gisteren zijn de winnaars van vandaag

MAASTRICHT. Het is november en dat betekent dat er bij de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) de jaarlijkse onderwijsprijzen voor de beste tutor en het beste blok worden uitgereikt.

Een selectie van de winnaars: bij het domein geneeskunde werd er dit jaar alleen gekeken naar tutoren die meerdere onderwijsgroepen begeleidden, die minimaal tien beoordelingen kregen en daarbij hoger scoorden dan een negen. Richel Lousberg werd de onbetwiste winnaar. Rok Hrzic is de beste tutor van het domein gezondheidswetenschappen. “Hij weet het onderwijs aantrekkelijk te maken, ook de ingewikkelde onderwerpen”, aldus de jury. Hrzic deed al jaren mee in deze categorie en trok nu eindelijk aan het langste eind.
Bij de prijs voor ‘beste blok’ wordt bij biomedische wetenschappen gelet op onder andere organisatie, inhoud en toetsing. ‘Allometry’, een vak over het effect van lichaamsgrootte op gedrag en functioneren, van Sander Verheule scoorde goed op al deze criteria, maar liet bovenal een enorme groei zien ten opzichte van vorig jaar en kreeg daarom de ‘beste blok award’ van de jury.  ‘Kijken in de zorg’ is het beste vak van gezondheidswetenschappen. Studenten lopen hiervoor een week mee in het ziekenhuis en maken een opdracht. “Studenten waarderen de link tussen theorie en praktijk”, aldus de jury.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)