Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

“Elke drie maanden mag ik een paar schoenen uitzoeken”

“Elke drie maanden mag ik een paar schoenen uitzoeken”

Photographer:Fotograaf: Loraine Bodewes

(on)gewoon

Rychenda Paulussen (24, Nederlandse), derdejaars Nederlands recht, beschrijft haar stijl als “de trend van nu”.

Vrij basic
“Ik houd vooral van jurkjes met kleuren en prentjes. Dat is de trend van nu op Instagram, op webshops of wat je op de poppen ziet als je de winkels inloopt. Bloemetjes, dierenmotieven; in Amsterdam is dat heel normaal, hier durft niet iedereen dat. Ik vind de stijl in Maastricht vrij basic.”

Influencer
“Instagram is een hobby, ik vind het leuk om foto’s te maken en te plaatsen (@rychendapaulussen). Vorig jaar werd ik wat actiever, ik postte elke dag een foto, kreeg steeds meer volgers (nu ruim 8000) en ook verschillende kleding- en beautymerken vonden mijn profiel. Ik werk nu samen met een aantal bedrijven. Bijvoorbeeld schoenenmerk Omoda; elke drie maanden mag ik een paar schoenen uitzoeken. Daar staat tegenover dat ik binnen een bepaalde periode een foto waarop ik hun schoenen draag op mijn pagina plaats. Die websites hebben vaak een pagina van mij waarop staat wat ik allemaal van hen heb, zodat mijn volgers dat snel kunnen vinden. Mijn doel is om advocaat te worden, maar ik zou het leuk vinden om Instagram ernaast te blijven doen. Er zijn meiden die er duizenden euro’s mee verdienen.”

Ringetjes
“Deze ringetjes heb ik ook mogen uitzoeken. Ze komen van My Jewellery en Maison Dqueens, daar kocht ik zelf al vaak accessoires. Ik vind het leuk om wat reclame te maken voor kleine bedrijfjes die leuke spullen hebben. Ik zoek nooit iets uit wat ik zelf niet zou kopen. Dan wordt het nep en Instagram heeft al het imago dat het niet echt en schone schijn is. Ik zeg dus ook weleens ‘nee’.”

Gucci
“Mijn kleding is niet superduur. Mijn jurkjes kosten niet meer dan veertig, vijftig euro. Maar bij accessoires, schoenen en tassen is het een ander verhaal. Voor mijn 23wilde ik een designertas kopen, dat was een doel. Een week voor mijn verjaardag heb ik deze handtas van Gucci gekocht (1400 euro). Voor mijn 24e verjaardag ben ik naar Parijs gereden om een exclusieve Louis Vuitton tas (700 euro) te kopen. Daar spaar ik hard voor, ik werk in de Sunglass Hut bij de Bijenkorf. Wat er zo mooi aan is kan ik niet goed uitleggen. Ik word er gewoon gelukkig van.”

Postbode
“Ik koop bijna alles online, lekker thuis vanaf de bank. De postbode kent me inmiddels wel, haha. In kleine shops winkelen vind ik het leukst. Daar wisselt het assortiment wat sneller. Eigenlijk is dat niet goed voor mij, dan koop ik te veel. Er zijn ook maanden waarin ik bijna niets uitgeef, maar het zal gemiddeld zo’n drie- tot vierhonderd euro zijn.”

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)