Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

“Ik koop telkens opnieuw dezelfde schoenen”

“Ik koop telkens opnieuw dezelfde schoenen”

Photographer:Fotograaf: Loraine Bodewes

(on)gewoon

Harriot Grinnell-Moore (22, Brits), tweedejaars UCM-student, beschrijft haar stijl als “vrij klassiek, niet te uitgesproken”.

Dezelfde schoenen

“Ik draag altijd dezelfde schoenen. Zwarte laarzen in de winter en zwarte sandalen in de zomer. Wanneer ze versleten zijn – wat nogal snel gebeurt, aangezien ik ze iedere dag draag – koop ik telkens weer dezelfde. Eén keer wilde ik iets anders proberen en kocht ik geborduurde laarzen. Ze zijn zo mooi, maar gewoon niet mijn stijl. Ik heb ze nu drie jaar en ik heb ze nog niet één keer aangehad.”

Inspiratie van mam

“Toen ik klein was, schaamde ik me een beetje voor de kledingstijl van mijn moeder. Als er een ouderavond op school was, vroeg ik haar zich in te houden. Ze draagt ​​van die lange flodderige jurken en tunieken. Maar als tiener vond ik het erg leuk. Ik was aan het experimenteren, ging door een hippiefase en stal regelmatig iets uit haar kast. Eén jurk heb ik haar pas vorig jaar teruggegeven. Waar ik nu veel respect voor heb, is dat het haar niets kan schelen. Ze draagt ​​wat zij mooi vindt en waar ze zich goed in voelt. Mijn oudere zus is hetzelfde, ik heb veel van hen geleerd in dat opzicht.”

Zilveren medaillon

"Ik draag altijd sieraden, ik hou van eenvoudig en zilver. Niets groots of met stenen, ik hou het graag simpel. Mijn horloge was een cadeau van mijn moeder voor mijn 21e verjaardag; ik draag het elke dag. Mijn kostbaarste stuk is een eenvoudig zilveren medaillon met een afbeelding van mijn grootmoeder en grootvader erin. Mijn zus heeft dezelfde. Het is echt heel leuk om te hebben, maar ik draag het zelden omdat ik zo bang ben het te verliezen. "

Blondines hebben meer plezier

“Toen ik net klaar was met de middelbare school, liet ik mijn haar in een bob knippen en verfde het donkerbruin. Ik vond het destijds geweldig, maar terugkijkend zou ik het niet meer doen. Mijn natuurlijke kleur zit tussen blond en bruin in, dus ik kan beide kanten op, maar ik blijf bij blond. Ik draag mijn haar los wanneer ik kan. Op school moesten we het altijd vast hebben zitten, het maakte deel uit van het uniform en ik haatte het. ”

Bedenken

“Als tiener had ik een slechte huid, dus gebruikte ik nogal wat make-up. Het voelt als een veiligheidsdeken. Toen verhuisde ik naar Parijs om te werken als leraar Engels en had ik het gewoon te druk om me elke dag helemaal op te maken. In Groot-Brittannië is het heel gebruikelijk om veel make-up te dragen, maar in Frankrijk niet. Hier ook niet, heb ik gemerkt. Ik gebruik het nog steeds, maar veel minder. Zelfs niet als ik uitga; ik ben er niet zo goed in, ik kan geen gekke oogschaduwlooks doen.

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)