Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

UPDATE: voorlopig ook geen promoties

UPDATE: voorlopig ook geen promoties

Photographer:Fotograaf:

Simone Golob

MAASTRICHT. Het College van Bestuur heeft besloten om alle academische zittingen, in elk geval tot en met 6 april, uit te stellen.

Het gaat om promoties, oraties en afscheidsredes, zo’n twintig in totaal. In bijzondere gevallen kan een uitzondering worden gemaakt, staat er op de site van de Universiteit Maastricht, maar dat kan alleen na overleg en goedkeuring van rector Rianne Letschert. Een optie is dan om de zitting online te laten plaatsvinden of met een beperkt aantal mensen in het publiek (maximaal dertig).

Wat het wetenschappelijk onderzoek betreft hebben de faculteiten aan de Universiteitssingel (psychologie en neurowetenschap en Health, Medicine en Life sciences) – net als het MUMC – nieuwe regels voor studies met proefpersonen. Zo mogen er geen proefpersonen naar de faculteiten of het ziekenhuis komen. Ook mogen wetenschappers geen thuisbezoeken afleggen voor studies en worden er verder geen nieuwe experimenten met proefpersonen gestart (als aanwezigheid in de universiteit of het ziekenhuis noodzakelijk is).

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)