Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Alleen verkiezingen bij dienstraden ICTS en FS

MAASTRICHT. Maar liefst negen kandidaten hebben zich gemeld voor de dienstraad van ICTS. Er zijn vijf zetels beschikbaar. Daarmee zijn de dienstraden van de ICT-afdeling en Facility Services de enige waar daadwerkelijk komende week verkiezingen gehouden worden. Bij de andere raden is dat niet nodig omdat het aantal kandidaten gelijk is aan het aantal zetels.

 “Ik was zelf ook enigszins verbaasd”, zegt Hugo Paulissen, kwaliteitsmanager bij ICTS en huidig lid van de dienstraad. “Wij moedigen mensen regelmatig aan om zich kandidaat te stellen als ze willen meepraten en dat heeft effect gehad. ”

Het grote animo heeft volgens Paulissen twee redenen. “We hebben als afdeling natuurlijk redelijk wat te verduren gehad, eerst met de cyberattack en nu met het coronavirus. Er ligt behoorlijk veel druk op ons. Daarbij zijn we aan het omschakelen naar een nieuwe manier van werken. Meer en meer gaat via de cloud, we werken met andere programma’s. Het is officieel een reorganisatie. Niet een waarbij banen verloren zullen gaan, maar het kan wel zijn dat iemands werkzaamheden veranderen. Hoe dat precies gaat gebeuren, daar willen mensen graag over mee praten.”

Overigens horen alle kandidaten bij dezelfde partij. “We zijn redelijk gelijkgestemd. We willen allemaal op een constructieve manier samenwerken met het bestuur.”

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)