Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

SBE sponsort popfestival Bruis

SBE sponsort popfestival Bruis

MAASTRICHT. Vanwege het 30-jarig bestaan heeft de School of Business and Economics (SBE) zich opgeworpen als de hoofdsponsor van popfestival Bruis. De Muziekgieterij organiseert het festival van 5 tot en met 7 september op het terrein van de Tapijnkazerne. De toegang is gratis.

De financiële bijdrage van de UM maakt het mogelijk dat het festival een dag langer duurt dan normaal, dus niet twee maar drie dagen. Een deel van het programma is al bekend. Op zaterdag en zondag spelen onder andere Asgeir, Gabriel Rios, Sore Losers en Oscar and the Wolf.

Door Bruis te steunen hoopt de SBE Maastrichtenaren te betrekken bij het dertigjarig jubileum. Tegelijk zal de school een SBE-tent inrichten waar studenten, medewerkers en alumni korting krijgen op drank en eten. Ook zal daar een speciale afterparty worden gehouden.

Festival Bruis is het eerste evenement waarmee de SBE het 30-jarig bestaan markeert. In de rest van het academisch jaar zullen er nog meer volgen. In september 1984 schreven de eerste economiestudenten zich aan de toenmalige economiefaculteit in en sindsdien zijn er 15 duizend afgestudeerd.  

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)