Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

“De verloren liefde is tegelijkertijd het beste wat me is overkomen. Ze was mijn maatje.”

“De verloren liefde is tegelijkertijd het beste wat me is overkomen. Ze was mijn maatje.”

Photographer:Fotograaf: Loraine Bodewes en eigen foto Kaspar Huizing

Kijk ik om me heen, sta ik midden in het leven

Achternaam: Huizing * Voornaam: Kaspar * Geboren in: Sittard op 12 april 1994 * In het dagelijks leven: tweedejaars International Business en penningmeester en partnershipmanager Erasmus Student Network Maastricht Woonplaats: Maastricht. Burgerlijke staat: vrijgezel

Toen

Meneer Grijsbach Hij was mijn leraar in groep acht. Op een dag gooide ik het etui van een vriendje op de grond en kreeg ik straf. Ik moest nablijven, maar ging na de laatste bel gewoon naar huis. Ik vond de straf niet terecht omdat mijn vriendje was begonnen met ‘etui gooien’. De volgende dag zei meneer Grijsbach: “Ook al is iets in jouw ogen onrechtvaardig, dan nog moet je er niet voor weglopen. Kijk een probleem in de ogen.” Dat heb ik ter harte genomen. Tot op de dag van vandaag. Kakbuurt Als klein jongetje was ik druk en vond ik mezelf een stoer kereltje. Niet beseffend dat ik heel beschermd opgroeide en op de basisschool eigenlijk alleen maar kinderen uit mijn eigen wijk tegenkwam. Pas in de brugklas ontdekte ik dat mijn buurt een kakbuurt was.  Pas toen kwam ik mensen uit andere delen van de stad en regio tegen. Verdriet Drie maanden geleden ging het uit met mijn vriendin. Dat was heel moeilijk en is het eigenlijk nog steeds. Niet in de laatste plaats omdat ik toen pas besefte hoezeer ik mijn opa – hij was 94 -  mis die in het begin van dit jaar is overleden. [Geëmotioneerd] Ik heb spijt dat ik hem niet vaker heb bezocht, ik had graag meer met hem willen praten, hem beter willen leren kennen. Mooiste De verloren liefde is tegelijkertijd het beste wat me is overkomen. Ze was mijn maatje. Op kamers Ik heb erg moeten wennen aan het op kamers wonen. Niet dat ik heimwee naar mijn ouders had, dat niet. Maar ik vond het een keerpunt in mijn leven. Opeens is de koelkast niet meer automatisch gevuld, staat het eten niet klaar, wordt de was niet gedaan en is er niemand om een praatje mee te maken als je thuis komt.

Nu

Inkom De afgelopen week was ik Inkompapa van eerst tien en later twaalf kindjes. [Grinnikt] Ja, onze zeer gemêleerde groep (Duitsers, Nederlanders, verschillende studies) groeide naarmate de week vorderde. En nee, ik werd geen mentor om een Inkomkindje te versieren. Ik wilde wel ons onafhankelijk dispuut Rusticus promoten en ESN. We zijn bij alle verenigingen geweest, alle studentenkroegen, de feesten. Het was een mooie week, met veel kameraadschap. Drie jongens willen nu lid worden van Rusticus. Da’s mooi. Tweede Inkom Ik heb het afgelopen weekend een dagje uitgerust. Dat was genoeg. Nu zijn we binnen ESN druk bezig met de Inkom voor buitenlandse studenten: rondleiding door de stad, feesten, Dutch cultural night en op zondagavond een Dutch dinner met hutspot en andere typisch Nederlandse gerechten. Dispuut Ik woon niet in een dispuutshuis, maar ik kook graag voor de vijftien leden. Een simpele hutspot of een goede pasta. Ik bedenk graag gerechten en ga eigenlijk nooit op zoek naar een recept. Als ik in een restaurant iets lekkers eet, probeer ik het thuis na te maken. Ik ben creatief en dat is ook een van de kenmerken van Rusticus.

Straks

Hotel Ik heb twee dromen als ik aan een carrière denk: of ik word manager bij een groot bedrijf als Heineken of DSM – mijn vader is Vice-President Investor Relations DSM. Of ik heb een eigen hotel of restaurant op een goede locatie ergens in Nederland. Ik heb veel gereisd met mijn ouders en zag veel hotels. Ik wil het perfecte hotel. Ik houd van bedrijfsplannen schrijven, managen, personeel coachen, koken, gasten op hun gemak stellen, zich thuis laten voelen. Hard werken vind ik niet erg, zeker niet als het voor jezelf is. Klantenservice is heel belangrijk. Bijna ieder bedrijf faalt daarin. Trouwen Ik wil trouwen en genoeg kinderen krijgen: drie of vier. Ik heb zelf één oudere zus en had graag nog een broer of broertje gehad.

 

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)