Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Sirene

De meest begeerde vrijgezel van Sirene

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Je moet van goeden huize komen, wil Valérie Drost, behorende tot de jongste lichting van Koko’s afhankelijk damesdispuut Sirene, happen. “Slechte openingszinnen vind ik een afknapper. Laatst begon er iemand over mijn ogen, dat ze zoveel op die van Liv Tyler leken. Daar kan ik slecht tegen.”

Toen Drost van de week een e-mail las dat haar dispuutsgenoten haar unaniem hadden uitgekozen voor deze rubriek, dacht ze: “O, oké... Niet iedereen bij ons is vrijgezel, maar ze zijn wel allemaal begeerlijk, dus in dat opzicht had het ook iemand anders kunnen zijn”, meent de 23-jarige derdejaars gezondheidswetenschappen. Zijn Sirene-dames inderdaad zo begeerlijk? Ze zijn in elk geval elegant, charmant, eigenwijs en ambitieus, klinkt het. “We weten wat we willen, maken een toekomstplan en staan op eigen benen.”

Zo ook Drost. Sinds een paar maanden is ze vrijgezel na een relatie van ruim drieënhalf jaar. “Het was tijd om alleen te zijn en mijzelf te ontplooien.” Op zoek is ze dan nu ook niet. “Mijn ideale man? Wat is ideaal? In ieder geval een man die de deur voor me openhoudt, aantrekkelijk is en een bepaalde mate van intelligentie heeft. Ik vind het fijn om met iemand op één lijn te zitten, we zijn partners en gesprekspartners.”  

Waarom Drost? “Ze heeft het allemaal, ze is supermooi”, begint voorzitter Céline Jansen. Drost reageert bescheiden. “Je hoeft niet zo bescheiden te zijn, het is waar”, zegt dispuutslid Yvette Bruining. “Die bescheidenheid siert haar, en ze is een beetje mysterieus.”  Jansen: “Ze ligt goed in de markt, ze krijgt veel aandacht.” Dat Drost modellenwerk doet, noemt ze tussen neus en lippen door, zachtjes. Wederom die bescheidenheid. “Ik ben student in het dagelijks leven, geen model. Dat doe ik af en toe erbij.” Bruining, lachend: “Zoals anderen bij de Albert Heijn werken.”

 

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)