Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Fiets niet van Tanja Groen

De fiets die vorige maand uit de Maas werd gehaald op aanwijzing van een wichelroedeloper is niet van de vermiste Tanja Groen. Uit onderzoek van de politie blijkt nu dat de opgedoken fiets van een ander merk is. Het framenummer en de postcode die er in moeten staan, ontbreken.
Tanja Groen was eerstejaars gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht en verdween in de nacht van 31 augustus op 1 september 1993. Ze fietste na een feestje van studentenvereniging Circumflex naar haar kamer in Gronsveld. Sinds die tijd is ze spoorloos.
Uit de Maas werd eveneens een brede buis opgedoken, maar ook deze kan niet in verband worden gebracht met Groen. Er heeft geen stoffelijk overschot in gezeten, aldus de politie. Waarschijnlijk ws de buis een uitloopstuk dat bij het transport van silex, een natuursteen, is gebruikt.
Het dossier van Groen is een cold case, een zaak waarmee de politie zich niet elke dag bezighoudt. “Als we nieuwe informatie krijgen, gaan we opnieuw onderzoeken”, aldus een politiewoordvoerder

Categories:Categorieën:
Tags:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)