Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

De meest begeerde vrijgezel van Mezekouw

De meest begeerde vrijgezel van Mezekouw

Photographer:Fotograaf: Joey Roberts

Hij was 18 en A-lid van Mezekouw, een herendispuut van Circumflex. Na een van de ontgroeningsopdrachten trok Allard van Osch de stoute schoenen aan. “Ik wil nog iets vertellen”, zei hij tegen het dispuut. “Iets over mezelf. I drive on the wrong side on the road. I’m straight as a motherfucking roundabout.” Zo kwam hij uit de kast. “Ik dacht, als ze niet accepteren dat ik homo ben, dan weet ik meteen dat ik hier niet thuis hoor, dat ik hier geen warm bad hoef te verwachten.” Er werd na zijn laatste woorden hard op de tafel geroffeld. En nu, een dikke drie jaar later, is hij behalve commissaris extern van Circumflex en student International Business, de meest begeerde vrijgezel van de Mezekouwers.

Waarom? Hij heeft charisma, kent de halve wereld en “lult” met iedereen, vrouwen lopen met hem weg (“maar ik ga niet met ze shoppen, dan zijn ze bij mij aan het verkeerde adres”), hij heeft een goede kop, is goed in monologen, houdt van Schotse single malt whisky, is loyaal, enthousiast en onafhankelijk. En hij heeft lef.

Van Osch, volgens zijn dispuutsgenoten helemaal niet verlegen, zit er wat ongemakkelijk bij. Zoveel lovende woorden, zoveel lastige vragen.  Zou hij een relatie willen? Ja, al gaat hij er niet het vuur voor uit zijn sloffen lopen. Hoe ziet die man eruit? “Hij hoeft niet ontzettend knap te zijn. Geen stereotype geile man die veel te gespierd is en helemaal kaal geschoren. Een beetje borsthaar mag, net als een gespierd lijf. Een welvaartsbuikje (met de nadruk op ‘je’) is geen bezwaar. Ik heb weinig ervaring met relaties, maar ik zou het wel aandurven.” Zijn dispuutsgenoten vullen aan: “Hij moet niet te gay zijn, dat is heel belangrijk, en een beetje avontuurlijk ingesteld. Niet te saai, want anders is hij zo op hem uitgekeken. Verder moet hij van goeden huize komen want Allard kan heel koppig en eigenwijs zijn.” Grinnikend: “Hij moet af en toe gecorrigeerd worden.”

 

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)