Back to list All Articles Archives Search RSS Terug naar lijst Alle artikelen Archieven Zoek RSS

Zoek de verschillen

Zoek de verschillen Zoek de verschillen

Photographer:Fotograaf: School of Business and Economics

MAASTRICHT. De collegezaal van de School of Business and Economics werd afgelopen zomer flink verbouwd. De lange tafels gingen er uit en er kwamen honderd zitplaatsen bij. Iedere stoel heeft nu een eigen uitklaptafeltje en stopcontact. Ook wordt de toegang tot het spreekgestoelte rolstoelvriendelijk gemaakt.

Het was niet de enige verbouwing bij de economen. Zo werd een deel van het dak vernieuwd – de rest van het gebouw volgt de komende jaren in fases – en kreeg het plein voor de ingang een make-over. “De bestrating is inmiddels gedaan. In het najaar volgt de beplanting”, zegt gebouwenbeheerder Paul Hick. “Er komt een groene haag, bomen en bankjes.” Ter ere van het 40-jarig bestaan van de universiteit in 2016 komt er een beeld van oprichter Sjeng Tans op het voorste gedeelte van het plein.

Er staat nog een project op de planning: een deel van het gebouw, de zogenoemde A-zone van de Tongersestraat 53 krijgt een update – onder andere de meubels en de plafonds worden vernieuwd.

Categories:Categorieën:

CommentsReacties

There are currently no comments.Er zijn geen reacties.

Post a Comment

Laat een reactie achter

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens door Observant.
Voor meer informatie: Privacyverklaring
By responding, you agree to send the entered data to Observant.
For more info: Privacy statement

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)